Peste 10 000 de lei strânși de elevii de la Mioveni în doar câteva ore în cadrul celei de-a opta ediții a campaniei umanitare “Gătești și Dăruiești”!

0
100

Sute de elevi din Mioveni, de la clasa I până la cei de clasa a XII-a, s-au mobilizat astăzi, sprijiniți de părinți și profesori, în cadrul celei de-a opta ediții a campaiei umanitare “Gătești și Dăruiești”.

Mobilizarea totală a tuturor elevilor Liceului “Iulia Zamfirescu” din Mioveni s-a concretizat în peste 10.000 lei, strânși în doar câteva ore, bani care vor fi donați unor colegi din cadrul aceleiași instituții de învățământ, care au o situație materială deosebită.

Prin efortul susținut al consiliului elevilor, al asociației de părinți și bineînțeles al cadrelor didactice, cu mic, cu mare, elevii de la Iulia Zamfirescu au gătit o varietate de preparate culinare, de la tradiționalele sarmale cu mămăligă sau micii cu cartofi prăjiți, la torturi delicate, prăjituri cu creme exotice, mousse de cicolată, cozonaci pufoși, plăcinte sau chiar pizza reinterpetată!

Toate preparatele au fost vândute în decursul câtorva ore, iar banii stânși cumulați cu sumele donate în cadrul acestui eveniment vor ajunge, în prag de sărbători la câțiva colegi și la familiile acestora care au mare nevoie de un sprijin.

Felicitări copiilor și tuturor celor implicați, pentru această lecție de unitate și spirit civic!

Lasa un raspuns