Pentru că nu i-a dat bani şi nici n-a vrut să aibă de-a face cu o jigodie ca el, Florin Tecău este târât în mocirlă de infractorul Paraschivescu!

0
366
  • „Întâmplător”, acuzaţiile sunt lansate acum, când se stabilesc listele pentru CJ şi persoana pe care PSD o va susţine pentru preşedinţia instituţiei!
  • Un lucru totuşi nu este spus de nimeni: Florin Tecău este singurul preşedinte de CJ din România care nu este cercetat penal sau judecat pentru corupţie! E un exemplu prost, nu-i aşa?

29 feb Florin ParaschivescuÎn spaţiul public argeşean face megavaluri o informaţie. Şi anume că Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş, este indicat de un procuror ca fiind cel care l-a sprijinit pe Florin Paraschivescu, idiotul penal care a editat pentru ceva vreme în judeţ o maculatură intitulată „Atac de Argeş”.

Mărturisesc faptul că am verificat şi noi, interesaţi să vedem care sunt probele care stau în spatele unei astfel de acuze. Am rămas şocaţi. Nu, nu este vorba despre vreo interceptare a unor convorbiri telefonice sau a unor discuţii ambientale între infractorul Paraschivescu şi preşedintele CJ Argeş. Nici despre declaraţiile unor martori credibili care să fi asistat la discuţii în care Paraschivescu să fi primit dispoziţii de la Florin Tecău. Ori mai ştiu eu ce altceva de acest gen. Ştiţi pe ce se bazează procurorul? Simplu: cică aşa a recunoscut Florin Paraschivescu!

A, zi, mă, aşa! Păi dacă aşa a zis un bou, anchetat pentru şase infracţiuni de şantaj şi pentru o tâlhărie, un dobitoc care a minţit de sute de ori în fiţuica lui mizerabilă, atunci noi trebuie să-l credem pe loc. Dacă nici Paraschivescu nu mai are credibilitate, atunci cine?!

Deocamdată, preşedintele CJ Argeş n-a fost chemat nici măcar să dea declaraţii în dosarul lui Paraschivescu. Şi nici nu va fi! Pentru că nu are nicio tangenţă nici cu dobitocul şantajist, nici cu apucăturile lui infracţionale! Lucru evident pentru oricine. Pentru că Paraschivescu n-a fost arestat şi băgat la puşcărie fiindcă scria la ziar (fie şi minciuni!), ci pentru că a şantajat mai mulţi demnitari şi a tâlhărit un ziarist din propria lui redacţie!

La PSD Argeş, lucrurile s-au inflamat din nou. S-a discutat despre retragerea sprijinului politic pentru preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, s-au spus iar vorbe grele, fără să se aştepte un punct de vedere oficial. Ca şi cu povestea aşa-ziselor discuţii de pe facebook (Apropo, de ce n-au mai scris oare nimic? Nu ziceau ei că mai au fotografii etc. etc., lucruri grave pe care le vor prezenta? Nu cumva au minţit, aşa cum au şi falsificat tot panaramele de la acel săptămânal abject?!), totul se va dovedi a fi doar o făcătură menită să afecteze imaginea singurului preşedinte de consiliu judeţean din România care nu are dosar la DNA!

Cel mai probabil, Paraschivescu a vrut să-l şantajeze şi pe Florin Tecău, motiv pentru care o fi luat legătura cu preşedintele CJ Argeş de vreo două ori. După care, văzând că nu i-a ieşit nimic, vine acum cu o poveste care nu are nici cap şi nici coadă.

Grav este că s-au găsit persoane care au luat de bun ce zice un ticălos ca Paraschivescu şi, din nou, lovesc în imaginea unui om care nu are niciun fel de „scheleţi” în dulap. Deloc întâmplător, tocmai acum când se stabilesc nu doar listele de consilieri judeţeni, ci şi persoana care va fi susţinută pentru conducerea Consiliului Judeţean Argeş!

D.M.D.

P.S. Dacă nici de data asta nu vă iese făcătura contra lui Tecău, mai aveţi o şansă! Acuzaţi-l că a stat în spatele tragediei de la „Colectiv” sau al atentatelor de la Paris. Nu trebuie să fiţi credibili pentru că, după cum se vede, sunt destul de mulţi cei care preferă să nu gândească şi să preia acuzaţii pe nemestecate!

Lasa un raspuns