Penibil, dar adevărat! Mircea Andrei s-a plimbat în blugi, în timp ce presa pupincuristă îl lăuda pentru că s-a îmbrăcat în port tradiţional argeşean!!!!!

0
282

24 mai Mircea Andrei blugiMai sunt câteva zile până ce toţi argeşenii vor afla cu adevărat cine este Mircea Andrei, cum a trecut el din partid în partid, cum a făcut el milioanele de euro din conturi, cum a făcut el bani grei cu mafioţi italieni, cum a produs el zeci de miliarde de lei vechi, bani publici de la buget, pentru firma lui de avocatură etc. etc.

Deocamdată, să râdem cu toţii de păcălicii de la PAM care încearcă să pozeze în megapatrioţi locali. În afara gazetelor şi site-urilor de presă cu care au încheiat contracte de publicitate electorală, alte sute de conturi de facebook fictive şi site-uri înfiinţate de câteva zile i-au prezentat pe oltean şi gaşca lui cică îmbrăcaţi în port tradiţional argeşean, în timp ce discutau, prin oraşele şi satele judeţului, cu potenţialii alegători.

Priviţi-i şi distraţi-vă! Papagalii ăştia penibili vor să ne convingă că BLUGII sunt parte din portul tradiţional argeşean! La fel şi fesul de Crăciuniţă pe care-l poartă o duduie care-i secondează pe Mircea Andrei şi Mihail Tudor! Ştiţi cum a prezentat presa plătită fâţâiala acestor caraghioşi de colo-colo? Simplu, în mod mincinos:

Tur de forţă de Sfinţii Constantin şi Elena. Mircea Andrei şi PAM au sărbătorit în mijlocul argeşenilor, îmbrăcaţi în costume populare”.

Greu de spus cine-i mai jalnic, şeful PAM sau propagandiştii lui băloşi din presă!

D.M.D.      

Lasa un raspuns