Pe urmele Brătienilor: Un limbric de la PNL Mioveni îl face „homălău” pe deputatul Liviu Pleșoianu şi se arată doritor să-i supună mama la perversiuni!

0
435

Politica argeşeană abundă în retardaţi. Aşa a fost mereu şi nu există niciun semn că lucrurile se vor schimba în bine.

Deşi este foarte tânăr, preşedintele TNL Mioveni, George Năstase, este de pe-acum un dobitoc agresiv. Un idiot militant, pe care orice argeşean care se respectă ar trebui să-l ocolească, fiindcă prostia lui purulentă ar putea fi molipsitoare.

PNL s-a revendicat întotdeauna ca fiind un partid al elitelor, un partid al celor cu studii, cu avere. Un partid al oamenilor educaţi şi cu bun-simţ.

Acum două zile, acest Pulică Frânaru al PNL Argeş, subordonat de nădejde al lui Adrian Miuțescu, a simţit nevoia să-i transmită câteva mesaje deputatului PSD Liviu Pleșoianu.

Iată cam care este nivelul actual în PNL:

George Năstase către Liviu Pleșoianu: „progenitură bolşevică”, „gunoiule”, „băi homălăule… să iau fata în pulă”, „sclavule”, „când sugi pula tragi în tine”, „jeg infect”, „homălău retardat”, „să îi trag matii la muie! căcat infect ce eşti”.

O scurtă analiză a insultelor vomitate de retardat ne ajută să-l caracterizăm rapid: incult, analfabet, homofob etc.

Felicităm PNL Argeş pentru extraordinara politică de cadre practicată! Un astfel de dobitoc nu putea fi promovat decât de alţii asemenea!

Ca să vorbim un pic pe înţelesul vostru, o să vă spunem un adevăr dureros, citat din alt geniu pustiu, Mihai Bendeac: o să beliţi carcaletele fără pauză până la finele lui 2020, când se termină alegerile parlamentare! E mai mult decât o promisiune, e o certitudine!

D.M.D.

P.S. Să nu cumva să nu-l puneţi pe liste pe Georgel! E demn de voi, mai ales că „trage la muie”, săracu’ distrus!

Lasa un raspuns