Pe 28 decembrie, are loc pronunțarea în dosarul lui Stelică Crăciun! Procurorul a cerut pușcărie!

0
175

După un circ judiciar și mediatic de toată jena, Stelică Crăciun, huliganul de la Mărăcineni, vede cum se apropie vertiginos pușcăria.

După ce a intrat în birou peste primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, pe care l-a agresat și l-a înjurat cum i-a venit la gură, Stelică Crăciun a fost băgat la pușcărie peste noapte, iar ulterior a fost cercetat și acum este judecat pentru violarea sediului profesional!

Procesul a fost transformat într-un circ de Stelică Crăciun care, deși prins în flagrant și reținut de polițiști chiar la sediul Primăriei Mioveni a recuzat completul de judecată și a umplut facebook-ul cu postări care cer tratament intensiv și chiar cămașă de forță!

Nea Stelică, celebru pentru atacurile cu ouă pe care le conducea eroic la adresa fostului primar din Mărăcineni, pentru conducerea automobilului cu permisul suspendat, pentru amenințările cu bătaia pe care le adresa, indiferent de sex, jurnaliștilor, polițiștilor, politicienilor etc, a pozat de această dată în victimă inocentă, în luptător împotriva mafiei, într-un Avenger supraponderal dar mereu bineintenționat! El ar vrea să schimbe lumea, uneori probabil cu pumnul, dar oamenii răi nu-l lasă și vor să-l bage la pușcărie!

Este evident că nu l-a crezut nimeni, pentru că a fost filmat de camerele de supraveghere din instituție, fapta fiind săvârșită în prezența comandantului de la acea vreme al Poliției Mioveni, Cristian Mihalcea și a unui polițist local (deci probe de necontestat!).

Ideea este că, săptămâna trecută, instanța a finalizat judecata pe fond în dosarul penal pomenit mai sus. Completul de la Judecătoria Pitești a amânat pronunțarea pentru 28 decembrie a.c., iar procurorul a cerut pedeapsa cu închisoarea pentru Stelică Crăciun!

De muncă în folosul comunității nici nu poate fi vorba, având în vedere că inculpatul a refuzat categoric această posibilitate. Plus că, vorba aceea, poți duce un cal la apă dar nu poți să-l faci să bea!

Deci, pe 28 decembrie, Judecătoria Pitești poate face scena publică argeșeană un loc mult mai salubru! Stelică la Bruttărie, Brutărie, Brutărie, vorba cântecului!

Revenim!

D.M.D.

P.S. Știu, sunt corupt, sunt omul mafiei internaționale, scriu la comanda polițiștilor și procurorilor, m-a sunat Pahonțu de la SPP, Nicolae de la CJ, Gherghe de la IPJ, cineva de la PSD, altcineva de la Bruxelles și, firește, două curve, trei homosexuali și musai niște lesbiene.

Nea Stelică, recunosc tot, nu te obosi să mă dai în gât!

Dacă faci un pic de liniște, o să auzi cum mi se rupe!