Pavelescu şi ciracii lui din Sindicatul Automobile Dacia şi-au dovedit lipsa de caracter înjurându-l şi ameninţându-l pe Ion Georgescu

0
207

Ion Georgescu este primarul care a scos Mioveniul din Evul Mediu şi l-a transformat într-un oraş de poveste. Un oraş pe care iarna, de sărbători, spre exemplu, vin să-l vadă persoane de la sute de kilometri.

Ion Georgescu a făcut pentru cele câteva zeci de mii de locuitori ai oraşului Mioveni atât de multe lucruri încât ar fi nevoie de pagini întregi pentru a le enumera. N-o voi face. Locuitorii urbei ştiu însă mai bine, aşa că l-au votat de fiecare dată nu majoritar, ci aproape în unanimitate.

Nicolae Pavelescu şi restul papagalilor din SAD şi-au dovedit lipsa de caracter de care suferă acut atunci când şi-au instigat membrii de sindicat şi pe Dumitru Costin, alt terchea-berchea veşnic nemulţumit, să-l jignească pe Georgescu şi să-l ameninţe că la alegerile viitoare nu-l vor mai vota. Nu doar pentru că sindicatele n-ar trebui să facă politică, ci mai ales pentru că aceşti dezgustători bătrânei sindicalişti au crescut în umbra PSD, au făcut bani şi combinaţii pe lângă PSD şi s-au gudurat pe lângă social-democraţi la toate mitingurile electorale şi nu numai.

N-o să spun acum că nevasta ăluia mănâncă o pâine albă tot prin intermediul PSD, pentru că mi-e silă. Dar sunt din ce în ce mai tentat să povestesc multe altele, încă de pe vremea în care în Argeş conducea Constantin Nicolescu, iar agaricii din SAD erau, ca de obicei, bine orientaţi!

D.M.D.                                                                                                                

P.S. O dilemă totuşi am şi eu. Din moment ce niciunui angajat de la „Dacia” nu-i va scădea salariul după transferul contribuţiilor de la angajator la angajat, de ce dracu’ protestează ei cu atâta isterie?

Cât despre anonimul ăla cu poezia cu rimă sinistră, interviu-sicriu, a dovedit că nu este doar urât, ci şi înspăimântător de prost. Din acest motiv, consoarta lui preferă compania vecinilor!

Lasa un raspuns