Patru ani de administraţie liberală la Izvoru: Primarul şi-a cumpărat vilă de 110.000 de euro la Piteşti şi Audi A6, iar comuna arată ca după bombardament!

0
933

Liberalii nu prea au primari în Argeş. Dar şi aceia puţini pe care-i au sunt adevărate dezastre pentru localităţi şi comunităţi!

Unul dintre cele mai grave cazuri cu care se confruntă o localitate argeşeană este cel al edilului de la Izvoru, Claudiu Neguț.

Acest individ sinistru, despre care „Ziarul de Argeş” a scris de zeci de ori până acum, este de departe cel mai slab şi ineficient primar din mediul rural argeşean. N-a făcut absolut nimic timp de patru ani, cu excepţia unor tunuri financiare care l-au transformat dintr-un pârlit de informatician, angajat pe vremuri de milă la Primăria Izvoru, într-un miliardar. (Şi nu, să nu creadă cineva că nu am respect pentru informaticieni, dar ăsta doar freca menta la Primăria Izvoru pe salariul minim, că nu existau decât 3 calculatoare antice şi două imprimante!)

Publicăm astăzi câteva fotografii care arată dezastrul din comuna Izvoru care, din fala Argeşului, dintr-un vechi domeniu boieresc vestit în toată România, a ajuns o ruină, o cloacă mizerabilă. Iar banii toţi au fost tocaţi de acest liberal lacom, Claudiu Neguț, cu naşul lui şi cu o gaşcă de prăduitori fără egal.

Claudiu Neguţ, omul PNL, a plătit 600 de milioane de lei pentru 9 camere de luat vederi şi un monitor, preţ mult peste preţul real al acestor echipamente care nu valorează nici o treime din această sumă!

Claudiu Neguț a plătit 2 miliarde de lei vechi pentru un teren sintetic amenajat vizavi de Primăria Izvoru. Lucrarea a fost executată necorespunzător, la fiecare ploaie apa ajungând să băltească peste tot ca o mlaştină. Nu s-a respectat proiectul care prevedea o soluţie împotriva acumulării de apă în valoare de circa 700 de milioane de lei.

Claudiu Neguț de la PNL a plătit 2,7 miliarde de lei pentru un gărduleţ care nu face nici 35% din această sumă. A plătit 2 miliarde de lei pentru o remiză de pompieri (deşi pompierii din Izvoru aveau sediu!), şi ea mult supraevaluată, totul pentru a-l aduce la Izvoru de la Stolnici pe naşul său, Popescu Leonard, soţul contabilei!

În comună, liberalul Claudiu Neguț vine cu un Logan prăpădit. Spunem vine pentru că, deşi este vorba de o comună aflată departe, în sudul judeţului, primarul PNL face naveta zilnic de la Piteşti. Ajunge la primărie pe la ora 9 şi pleacă din comună în jurul orei 15.30, asta dacă nu cumva are în program vreo combinaţie, caz în care rămâne cât este nevoie!

Însă adevărata lui avere nu este la Izvoru. Şi-a cumpărat pe raza comunei Bascov o vilă de 110.000 de euro unde locuieşte alături de familie. Circulă prin Piteşti cu un Audia A6, ca orice bugetar care se respectă! Iar acestea, trebuie reţinut, sunt achiziţiile reuşite în doar 4 ani! Ca orice liberal care se respectă, agoniseşte într-un mandat cât alţii într-o viaţă!

Toţi cei de la ajutor social muncesc la primar, la naşul lui, un latifundiar celebru în zonă, şi la alţi mafioţi locali. Asta în timp ce comuna Izvoru arată ca după război!

La realizări penale mai putem include faptul că a oferit pachete şi ajutoare pentru voturi, că, deşi nu a asfaltat nicio ulicioară (preferând să plombeze şi să mai facă un şanţ-două… pe hârtie!), îi minte acum pe săteni că va asfalta tot imediat după alegeri. Deci iarna va demara tot ce n-a făcut până acum! Aţi mai pomenit atât tupeu la altcineva care nu este din PNL?

Pentru comuna Izvoru, pentru locuitorii acestei comunităţi prăduite de administraţia PNL, îndepărtarea lui Claudiu Neguț din funcţie este vitală! Altfel, peste încă patru ani, liberalul bugetar îşi va schimba maşina cu un Bentley, casa din Bascov cu o vilă cu piscină, în timp ce locuitorii din Izvoru vor ajunge să moară de foame la propriu!

D.M.D.

Lasa un raspuns