Pasajul de la Podul Viilor va fi gata pana la Revelion!

0
487

Pasajul de la Podul Viilor. Un vis al pitestenilor care se pare ca va deveni realitate intr-un timp cat mai scurt: drept cadou de Craciun, autoritatile ne promit ca pasajul de la Podul Viilor va fi finalizat in nu mai mult de doua saptamani!

pasajul_de_la_podul_viilor

Probabil veti crede ca este o gluma, insa nu a venit inca 1 aprilie! Viceprimarul Cornel Ionica ne confirma ca mult asteptatul si mult doritul pasaj va fi gata in doua saptamani, asa cum de fapt era si prevazut in proiect. Odata cu pasajul de la Podul Viilor devenit realitate se spera ca traficul infernal de pe Calea cornel_ionica_viceprimarBascov din ultima perioada se va decongestiona si vom scapa de aglomeratia care ne-a dat atatea batai de cap.

Lucrarile de construire a pasajului de la Podul Viilor au fost finantate cu bani proveniti din fonduri europene. Contractul a fost semnat in anul 2013 si s-a stipulat ca perioada de implementare a proiectului va fi de 24 de luni. Culmea e ca se pare ca lucrarile vor fi finalizate la timp si contractul va fi respectat intocmai, lucru cu care noi romanii nu suntem obisnuiti!

Pasajul de la Podul Viilor, te asteptam cu drag! Ne punem sperantele in tine, sa ne dai un trafic linistit si o iarna cat mai usoara tuturor soferilor pitesteni!

Redactor: Emma Radu

Lasa un raspuns