Partidul lui Cioloș are brigadă, nu glumă! Dan Hodoș vrea la Primăria Piteşti ajutat de executorul judecătoresc de nota 5,50 Emilia Mateescu şi de traseistul ex-PNL Gheorghe Banzea, cunoscut drept Kempes!

0
324

Mai penibil ca doctorul Tiberiu Irimia, care şi-a descoperit de curând dragostea pentru Piteşti şi afinitatea doctrinară cu vestiţii comici liberali Miuțescu şi Sofianu, este junele Dan Hodoș, liderul PLUS Argeş şi fost candidat la Consiliul Local Piteşti în 2016.

Fiindcă n-a intrat în CL Piteşti datorită inteligenţei electoratului, care l-a citit imediat că este un oportunist fără cine ştie ce calitate, Dan Hodoș a rămas pe dinafară. Cum însă toată campania s-a bătut cu pumnii în piept că el este miezul din Fanta, că a lucrat în vânzări internaţionale şi, dacă i se dă şansa, reinventează apa caldă sau ceva, primarul Cornel Ionică i-a întins o mână acestui corporatist cu gura mare şi l-a luat consilier personal.

Numai că una este să vorbeşti şi alta este să faci lucruri concrete. După câteva luni, Hodoș şi-a dat demisia, lăsând în urmă amintirea unui june extrem de vocal, care însă n-a făcut absolut nimic atât timp cât a lucrat pe bani publici. Nimic util. Nimic care să conteze!

Ei bine, Dan Hodoș s-a reactivat de curând, crezând că piteştenii au devenit între timp atât de proşti încât să pună în 2020 ştampila unde şi-au băgat picioarele în 2016. Şi viteazul nostru nu este singur, pentru că este încadrat de două personulităţi de anvergură: executorul judecătoresc Emilia Mateescu, doamna care a obţinut fabuloasa notă de 5,50 la concursul pentru funcţia de secretar al judeţului Argeş, şi traseistul politic Gheorghe Banzea, fost şef la Finanţe cu carnet PNL şi fost colaborator al Securităţii Ceauşiste sub numele conspirativ Kempes! Trei, Doamne, şi toţi trei!

Campania pentru Primăria Municipiului Piteşti va fi fantastică. Ne vom distra de minune, vă promit!

D.M.D.

P.S. Ca să fie tabloul complet, Dan Hodoș a mai spus undeva că a făcut box şi îi intră bine directa de dreapta. Ca să ridice şi mai mult nivelul confruntării politice, îl aşteptăm să spună dacă altceva îi intră la fel de bine şi… de câte ori pe săptămână îşi face fericită prietena! Vai de p…ana noastră!

Lasa un raspuns