Parcarea de la CAS Argeș. Există!

0
393

        parcare_CAS_Arges_inainte  Trafic supraaglomerat, gropi în asfalt, poluare în toate formele posibile, locuri de parcare lipsă. Cam cu asta ne confruntăm noi argeșenii zi de zi. Ne mai văităm pe ici, pe colo, mai facem câte-o sesizare, câte-o plângere, dar dacă tot nu ne ia nimeni în seamă renunțăm și ne vedem de ale noastre. Ne-am obișnuit cu lipsurile și problemele municipiului, așa că nu ne mai lăsăm noi afectați de orice nimicuri! Când mai apare totuși câte-o schimbare, țop și noi să o comentăm și să o analizăm, căci doar la asta ne pricepem cel mai bine! Schimbarea de astăzi: parcarea de la CAS Argeș. În sfârșit, a fost terminată!

De ani buni, parcarea de la CAS Argeș se afla într-o stare deplorabilă. Betonul distrus, gropi la tot pasul pline cu apă și nămol fără proprietăți terapeutice, după fiecare ploaie, pereți crăpați și murdari, nimic nu sugera că acolo s-ar afla o unitate medicală și Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Argeș. Nu știm prea bine câte persoane și-au fracturat picioarele călcând în acele gropi ori câți pacienți a pierdut Centrul de Diagnostic și Tratament Brătianu din cauza exteriorului și lipsei unui loc de parcare, dar cert este că s-a luat înțeleapta decizie ca zona să fie reabilitată și reamenajată.

parcare_CAS_Arges_dupaZis și făcut! Utilaje și muncitori s-au pus pe treabă undeva prin luna august și iată-ne în fața minunii împlinite: parcarea de la CAS Argeș a început să existe! Lucrările s-au desfășurat într-un ritm alert și în mai puțin de două luni au fost amenajate spații atât pentru ambulanțe, cât și pentru automobilele cetățenilor și pacienților veniți la centru. Deci se poate… Nu știm cât au costat lucrările și nici nu ne prea interesează. Ne bucurăm însă că al nostru Consiliu Județean Argeș a decis să investească în ceva util și important pentru Municipiu și ai săi locuitori și a depășit momentele în care planuri de îmbunătățire sau de schimbare rămâneau doar la stadiul de proiect ori erau începute și ulterior abandonate.

Lucrările nu sunt încă finalizate, însă ce a fost mai greu s-a sfârșit. Adică niște semen pentru locurile de parcare, un capac de canalizare, sunt mărunțișuri care se pot rezolva ușor, așa că să nu fim cârcotași! E un început pentru noi și orașul nostru și sperăm să tot vedem asemenea schimbări benefice. Adică bat la ușă niște alegeri, se tot vehiculează că Uniunea Europeană ne mai oferă niște fonduri, am avea cu ce și de ce! Mai avem nevoie doar de ‟cine?„ și „cu cine?‟…

Redactor: Luca Mateescu

Lasa un raspuns