Paparazii anti#rezist: Iulian Uţă conspira la terasă cu doi foşti: ex-primarul Diaconu şi ex-viceprimarul Mitrofan

0
167

Vi-l mai amintiţi pe Iulian Uță, caraghiosul care anunţa cu surle şi trâmbiţe în iarnă că a înregistrat la OSIM sloganul #rezist? La vremea respectivă, acest pitic cu suflet maro şi-a trăit minutul său de celebritate mincinoasă povestind cum va înfiinţa el cu alţi terminaţi din grupul protestatarilor  #rezist (şi cu nişte amici de-ai lui din Spania?!) un partid care va revoluţiona scena politică românească.

V-am spus atunci că nu va face nimic, că nu va înfiinţa nimic pentru că omul nu este în stare de nimic! Şi… am avut dreptate!

Dacă n-a sărit nimeni cu banul să-i cumpere marca înregistrată sau dacă nu i s-a alăturat niciun potent financiar în demersul lui fleoşcăit, ideea cu partidul minune s-a cam dus… de suflet! Aşa cum s-au dus şi visurile lui de a ajunge primar la Curtea de Argeş şi, în general, dorinţele de a ajunge în orăşelul lui o persoană respectată, nu una peste care ai trage apa!

Singura calitate a acestui Uță este un tupeu bolnav care îl ajută să-i prostească din când în când pe câte unii, fapt care îl ajută să nu moară de foame şi… chiar să plătească onorariile avocaţilor soţiei depistate din când în când de poliţişti în timp ce conduce având permisul suspendat şi condamnate în consecinţă!

Ei bine, l-am fotografiat deunăzi pe Iulian Uță în timp ce conspira cu doi foşti. Fostul primar al municipiului Ninel Diaconu, un trădător care şi-a părăsit partidul (PSD) pentru a se alătura unei panarame politice (ex-senatorul Mircea Andrei) într-un demers politic inept şi impotent intitulat pompos Partidul pentru Argeş şi Muscel, şi Cristi Mitrofan, fost viceprimar în mandatul lui Diaconu, actualmente preşedinte  PNL Curtea de Argeş.

Despre ce discutau? În niciun caz despre zilele de muncă în folosul comunităţii pe care urmează să le execute condamnata penal Narcisa Uță, soţia păcăliciului care se pretinde jurnalist. Discutau despre PSD şi pregăteau o nouă campanie de presă împotriva primarului Constantin Panţurescu, edilul care i-a umilit pe toţi trei la ultimele alegeri. Dar despre campaniile lor de presă vom vorbi la vremea potrivită, pentru că locuitorii Cetăţii Basarabilor au dreptul să afle ce înţeleg alde Diaconu, Mitrofan şi Uță prin politică locală!

Deocamdată punem o întrebare retorică. Ce caracter slab şi coloană vertebrală strâmbă trebuie să aibă distinsul domn Mitrofan pentru a sta la aceeaşi masă cu Iulian Uță, în condiţiile în care îşi aminteşte foarte bine discuţiile şi presiunile jegoase pe care le-a făcut individul în legătură cu campania electorală a ALDE din vara lui 2016? Erau vremuri, pentru cine nu-şi mai aminteşte, în care actualul liberal ar fi trebuit să candideze din partea ALDE la Primăria Curtea de Argeş.

În fine, acum lucrurile sunt liniştite între gaşca de la ziarul „Profit” şi liberalul Cristi Mitrofan. De ce? Pentru că legătura o face un june liberal, cam penal, bine înfipt în redacţia în cauză. Mai bine zis, în cineva din respectiva redacţie.

Amănunte mâine!

D.M.D.

Lasa un raspuns