Papagalii presei argeşene (28.09.2015)

0
391

Papagalii presei argeşene
fix-in-pix• Cum se minte în presa argeşeană? Ca la balamuc! Iată ce scrie A.S. în „Atitudine în Argeş”: „De ce este elegant candidatul PNL la Primăria Piteşti, Marius Postelnicescu, atunci când vine vorba de PSD? Răspuns: pentru că familia Postelnicescu este, de ani buni, pe statul de plată al PSD-ului. Corina Postelnicescu este director de instituţie şcolară, iar Marius Postelnicescu este administrator la SC Salubritate 2000 SA”. Doar câteva precizări, provenind de la cineva care n-a vorbit trei cuvinte în ultimii cinci ani cu Postelnicescu. În primul rând, consilierul judeţean Marius Postelnicescu, de la PNL, nu este candidat la Primăria Piteşti. În al doilea rând, o şcoală nu este o instituţie PSD, decât pentru o minte bolnavă. În al treilea rând, toţi consilierii municipali ai PNL sunt membri în consiliile de administraţie ale unor societăţi de interes local. Asta nu-i face salariaţii PSD! Deci nici măcar un singur adevăr!
• Aşa, ca speculaţie, noi credem că Narcis Sofianu vă ghidonează să-l bălăcăriţi pe Marius Postelnicescu. Este că v-am prins?!
• Nicoleta Preda se întrece pe ea însăşi, dovedind că nu există nicio limită până la care poţi coborî profesional: „Problemele pe care le-a avut în ultima vreme cu femeile din viaţa lui l-au băgat pe Leo de la Strehaia în spital. Păcălit şi părăsit de femeile pe care le iubea cel mai mult, respectiv Renata şi mama ei, Dana…”. Mai bleg decât ea nu este decât Leo, care cică a scris pe facebook, de pe patul de spital: „Dar nu pot trece peste ce mi-au făcut marile iubiri din viaţa mea. Fiţi alături de mine. Am nevoie de energia voastră pozitivă! Indiferent de situaţie, vă iubesc pe toţi fanii mei!”. Săraca fată, ea îşi asumă imbecilităţile îndrugate de idiotul ăsta cu femeile pe care le iubea cel mai mult, mama şi fiica! Măi Nicoleta, totul este show TV, mă, nişte şmecheri fac bani folosindu-se de analfabetul de Leo şi de cele două tute! Ne-am bucura sincer dacă te-ai prinde şi tu cum stau lucrurile.
• Şi încă o chestie. Leo nu a scris nimic de pe patul de spital. Fie şi numai pentru simplul motiv că nu ştie să scrie! Oricâtă energie pozitivă ar primi şi oricâţi fani crede el că are, gramatica va fi mereu, pentru minunatul de la Strehaia, mai greu de trecut ca marele zid chinezesc!
• „Când trebuie să vorbeşti cu fiica ta despre sex?”, se întreabă perversele de la „TOP”, ziarul celebrului Cornel Penescu (de la care ne amintim superba replică: „Nevastă-mea ştie că mă duc la femei!”). Cu fata trebuie să vorbeşti despre sex… înainte să facă, nu?! Că, dacă vorbeşti după, s-ar putea să nu mai conteze!
• Totuşi, ştiţi care este prima lor variantă? Cică… „în copilărie”! Clar! Orice fetiţă trebuie să afle totul despre sex încă din copilărie, altfel n-a făcut nimic! Sincer, dacă prostia ar durea, bolnavii de cancer n-ar simţi nimic în comparaţie cu voi!
D.M.D.

Lasa un raspuns