Panică la Izvoru: firmele de casă ale primarului PNL Claudiu Neguţ au fost convocate de edil pentru a contracara anchetele penale care bat la uşă!

0
242

Miercuri, PNL se făcea de râs în Parlament eşuând lamentabil în încercarea de a doborî Cabinetul Viorica Dăncilă printr-o moţiune de cenzură. În timp ce moţiunea pica la vot, în faţa Parlamentului se făceau de râs la rândul lor circa 1.500 de demonstranţi aduşi din toată ţara în urma apelurilor disperate ale liderilor PNL şi USR în favoarea unor proteste de stradă.

Din delegaţia argeşeană a PNL a lipsit însă cineva. Şi anume edilul de la Izvoru, it-istul Claudiu Neguț, marea speranţă a liberalilor din sudul judeţului. Ei bine, primarul Neguț a avut multă treabă miercuri, în ziua în care au apărut dezvăluirile noastre despre mirobolanta lui activitate în fruntea comunei.

Astfel, timp de mai multe ore, au trecut pe rând pe la Primăria Izvoru reprezentanţii firmelor care au făcut acele investiţii mult supraevaluate, iar una şi incompletă (terenul sintetic de sport!). S-a discutat ceva vreme, iar sursele noastre ne-au spus că era panică mare. Dar mare de tot!

Pentru că e greu să explici cum naiba poate să coste un gărduleţ al unei şcoli gimnaziale 2,7 miliarde lei! Sau de ce terenul sintetic amenajat, pe care s-au aruncat miliarde, seamănă cu o mlaştină la fiecare ploaie?

Nu poţi nici să încasezi peste noapte cele 13 miliarde lei datoraţi bugetului comunei Izvoru în mare parte de clanurile de ţigani care au făcut posibilă victoria în alegeri a lui Claudiu Neguț.

Nu poţi să rezolvi problema asistaţilor social care au primit bani în timp ce se aflau în străinătate şi nu poţi să explici de ce ai cheltuit 2 miliarde lei pe o remiză de pompieri (deşi pompierii stăteau bine unde stăteau, iar primăria avea alte priorităţi!) ca să-ţi aduci naşul în comună pe post de mare pompier etc.

Dar cel mai greu pentru Neguț de la Izvoru, un june de 33 de ani, va fi să-şi justifice averea uriaşă agonisită în ultimii doi ani. Nu doar în faţa inspectorilor ANI, care vor descinde în curând la domiciliul său, ci mai ales în faţa locuitorilor din Izvoru, care ştiu că omul era sărac lipit şi acum e printre cei mai bogaţi din zonă.

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns