Pamflet! Hopa şi Gheorghiță Boțârcă, ca musca pe rahat!

0
507

Gheorghita_BotarcaDupă ce procurorii l-au reţinut pe infractorul recidivist Florin Paraschivescu, mai mulţi edili din judeţ, printre care primarii Ion Dumitru de la Albota şi Ion Georgescu de la Mioveni, au semnalat şantajele la care au fost supuşi de scelerat. Cazurile erau de notorietate, toată lumea informată din judeţ fiind la curent atât cu presiunile la care îi supunea latrina „Atac de Argeş” pe cei doi şi pe mulţi alţii, cât şi cu faptul că Paraschivescu şi echipa lui de golani erau cercetaţi penal de luni bune.
La scandal s-a simţit obligat să se ataşeze, ca musca pe rahat, şi Gheorghiţă Boţârcă. Care a explicat cum a fost şi el şantajat, numai că telepatic. Pentru că tot Boţârcă a recunoscut că n-a vorbit niciodată cu infractorul Paraschivescu şi că „n-am ajuns în faza în care să-mi ceară ceva”. Evident, dacă n-au vorbit niciodată şi nici nu i-a cerut nimic, înseamnă că edilul de la Topoloveni vorbeşte din nou… ca să nu tacă! Spre deosebire de colegii lui, el n-a fost niciodată şantajat, în cei aproape 20 de ani de când este primar, de niciun jurnalist real sau imaginar, cum au fost Mihai Ghezea şi acest Paraschivescu.
Iată de ce este imun Boţârcă la şantaje:
După cum l-aţi putut vedea chiar la alegerile pentru şefia PSD Argeş, Gheorghiţă Boţârcă poartă acelaşi pulover de când era flăcău. Adică din 1987! Lumea vorbeşte că-şi duce şosetele la vulcanizat şi are 12 perechi de chiloţi, câte una pentru fiecare lună!
Un cerşetor din Topoloveni a primit, acum 11 ani, o monedă de la primar. A rămas atât de şocat încât s-a angajat pe loc şi a renunţat să ceară de pomană.
Gheorghiţă Boţârcă este un primar atât de bogat, într-un oraş atât de sărac, încât nici măcar Paraschivescu, cu tot IQ-ul său subunitar, nu putea visa să-l prăduiască pe cel care a prăduit un oraş întreg, plus comunele limitrofe!
Aşadar, să terminăm cu victimizările penibile! Şi să punem punctul pe i: Boţârcă este un baron local care trebuie să plece din fruntea oraşului Topoloveni, ca şi din PSD Argeş.
D.M.D.
P.S. Eu unul n-o să-l iert niciodată pe acest primar penibil pentru jignirile pe care i le-a adus unui om drag mie, Ion Mânzână. N-o să-l iert nici dacă mă va ruga Ion Mânzână. Şi ştii de ce, măi Gheorghiţă? Uite-aşa, de-al dracului! Şi pentru că interesul argeşenilor, al locuitorilor cinstiţi din Topoloveni este ca tu şi clica ta să vă duceţi… de suflet!