Omul mai vrea o tură după gratii: Fostul PUȘCĂRIAȘ Florin Frătică vrea să câştige fraudulos, deşi doar un brădean din 10 ar mai vota cu el la alegerile pentru Primăria Bradu!

0
396

În cei opt ani în care a ocupat fraudulos fotoliul de primar al comunei Bradu,  condamnatul penal pentru corupţie Florin Frătică a bifat mai multe premiere mondiale.

A fost primul edil care a deschis un birou de audienţe la puşcărie, în ideea că al doilea mandat l-a petrecut mai mult după gratii, fiind reţinut şi  ulterior arestat, în mod repetat. La primărie oricum nu putea fi găsit niciodată, în timp ce în celulă era prezent vrând-nevrând!

A fost primul primar de pe Terra care a vrut să înfrăţească o localitate cu o marcă de whisky! Proiectul de hotărâre prin care comuna Bradu urma să se numească Bradu-Lagavulin a fost întocmit într-o zi de sâmbătă, la ora 5.47 dimineaţa, când fostul edil s-a prezentat la birou, beat muci şi îmbrăcat în hainele Alinei Olărescu, căreia îi dăduse o testare orală nocturnă pe care fata o trecuse cu 10 plus! Până la urmă, la insistenţele şoferului său, celebrul Ţâţă, Florinache Penalul a plecat acasă, jurându-se că proiectul va deveni hotărâre în prima şedinţă de consiliu. N-a mai apucat, că l-au arestat!

Tot Frătică a fost primul din lume care la analizele obligatorii i-a şocat pe medici, aceştia găsindu-i câteva picături de sânge în alcool! Explicaţia oferită de prietenii lui a fost simplă: omul era pe antibiotice, aşa că nu băuse decât două dintre cele trei sticle de whisky pe care le execută zilnic!

Ultima, dar nu cea din urmă premieră mondială a penalului Florin Frătică este faptul că, în opt ani, nicio licitaţie organizată la Bradu n-a fost câştigată de firma care a oferit preţul cel mai mic. Mai mult, n-au existat câştigători care să se fi clasat în primii trei la capitolul preţ, toate lucrările fiind adjudecate de firme care s-au clasat de la locul al patrulea în jos. Asta când lucrările nu i-au fost oferite direct lui George Hoţu, amicul la fel de cercetat penal al ex-edilului!

Revenind un pic la lucruri mai serioase, cum ar fi candidatura lui Florin Frătică la alegerile locale din iunie a.c., trebuie tras un semnal de alarmă. Omul efectiv şi-a pierdut minţile, fiind disperat că doar 11% dintre brădeni sunt gata să-l voteze la locale, iar numărul lor scade continuu. Pentru că locuitorii comunei îşi aduc aminte că timp de două mandate Florin Frătică n-a făcut nimic decât să bea, să dea la buci la fel de fel de panarame şi să comită infracţiuni pe bandă.

Sunt poveşti extraordinare de spus… despre canalizarea făcută profesionist, astfel încât la fiecare ploaie rahatul curgea în curţile brădenilor, curţi care ajungeau să pută mai ceva ca sediul din Modrogan pe vremea când era controlat de jegoşii lui Traian Băsescu!

Sunt poveşti fabuloase despre cum Florică şi asociatul lui Marinică şi-o trăgeau financiar pe bani publici şi despre felul abject în care cei doi puţopalmişti s-au despărţit cu scântei.

Sunt poveşti fără număr, care trebuie cumva reamintite brădenilor, astfel încât, în ziua scrutinului, Florin Frătică să atingă 3,14% din voturi. Adică PI… PI să facă toţi pe el, după cum merită!

Problema este că Florin Frătică, beat rangă, s-a lăudat zilele trecute că trebuie să găsească el un magistrat, printre vechii lui cunoscuţi alături de care preacurvea şi se matolea vesel pe vremuri, căruia să-i dea câteva zeci de mii de euroi să comită o mârşăvie împotriva actualului edil. Ca să-i facă lui culoar, cum s-ar spune.

În proporţie de 99,99999%, nu va găsi, pentru că nu mai există pe funcţii „abuzatorii” care beau pe vremuri cu mafia băsistă. Dar, ca brădenii să fie siguri, se vor depune până la finalul lunii nişte sesizări la DNA şi la Parchetul General care vor cuprinde o serie de informaţii menite să asigure respectarea legii de către toată lumea, indiferent de funcţie! Numerele de înregistrare ale documentelor curând, doar aici!

Nimeni nu este mai presus de lege! Iar cine conspiră cu borfaşii, penalii şi beţivanii va ajunge la Rahova, Poarta Albă sau Colibaşi. La alegere!

Revenim curând!

D.M.D.

Lasa un raspuns