Omul lui Miuţescu a fost condamnat la doi ani de puşcărie cu suspendare pentru că şi-a condus maşina beat rangă!

0
190

Vă promiteam săptămâna trecută că vom începe să-i prezentăm opiniei publice argeşene pe cei din aşa-numita echipă Miuțescu. Adică trupa cu care preşedintele PNL Argeş, Adrian… de la Curtea de Argeş, vrea să dea lovitura la următoarele alegeri.

Deocamdată, şi-a dat cu tesla în…! Pentru că favoritul său, pe care vi-l prezentăm astăzi în toată splendoarea lui penală, nu este o carte câştigătoare pentru liberali, ci doar dovada că pentru ei încălcarea legii este ceva grav doar când vine vorba despre cineva de la PSD şi ALDE. Când un liberal ca junele Dan Petrescu, căci despre el este vorba, conduce maşina sub influenţa băuturilor alcoolice (a se citi BEAT MUCI!) pe drumurile publice, atunci nu sancţiunea politică de bun-simţ devine incidentă, ci promovarea pe linie de partid.

De fapt, dincolo de faptul că are pile la familia Adrian Miuțescu (da, exact, cel cu miliardul de euro pentru Argeş şi cu dezinformarea dilie despre radiaţiile mortale ale ICN !), acest Dan Petrescu mai are o calitate extrem de utilă. Aşa cum Iulian Uță este soţul soţiei sale, mirobolanta Narcisa Uță, şefa de la gazeta #rezistentă „Profit”, tot aşa şi Dan Petrescu este soţul Mălinei Petrescu, redactorul-şef al aceleiaşi mizerii de presă. Deci Miuțescu împuşcă doi iepuri dintr-o lovitură: promovează un yesman şi îşi asigură bunăvoinţa consoartei ăstuia. (Trebuie observat că în presa din Curtea de Argeş femeile conduc, iar bărbaţii execută!)

Publicăm în facsimil o fotografie de la conferinţa judeţeană la care Dan Petrescu era prezentat ca un viitor Brătianu şi un print screen al hotărârii instanţei prin care junele a fost condamnat la doi ani de puşcărie, cu suspendare.

Aşa da!

Viitor de aur ţara noastră are – Adi Miuțescu este cel mai tare – el din puşcărie face recrutare!

Va urma! Un alt caz, la fel de breaz!

D.M.D.

Lasa un raspuns