Omul de casă al infractorului Florin Frătică iese la atac şi, printre insulte şi ameninţări, dovedeşte că este la fel de analfabet şi de prost ca stăpânul lui!

0
533

Din anturajul familiei Frătică fac parte numai dobitoci. Numai beţivi, curvari şi vuvuzele cu puţă mică. În general obişnuiesc să ignor cretinii, dar din când în când mai fac câte o excepţie.

După ce le-am prezentat comportamentul infect, de sclavi ai puşcăriaşului Florin Frătică, gaşca de pulifrici de la Bradu a luat foc. Şi, profitând de faptul că stăpâna lor, Alina Frătică, le-a dat liber de la spălat vase, lustruit maşinile clanului sau măturatul ocazional prin cimitir (noul hobby al clanului!), s-au apucat să înjure şi să ameninţe pe pagina ziarului. Comentariile prostovanilor sunt infecte, agramate şi arată că alde Frătică s-a înconjurat numai de drojdia scursurilor din Bradu.

Stancu Alexandru, zis Ţâţă, este unul dintre papagalii în cauză. A comentat degeaba, fiindcă pentru cei cu IQ sub 75 este greu să înţeleagă că un comentariu nu este postat decât după ce este aprobat de administratorii site-ului…

Şi totuşi să-i dăm cuvântul analfabetului şi să-l facem de râs în colţul lui de mahala!

Un căcat de postac sau o trambita a unui primar…. Când te uiţi în oglindă te consideri ziarist? Unii dintre noi avem familii şi te aşi ruga să nu mai scrii la comanda, pentru binele tuturor. Şi o ultimă curiozitate a mea domnule postac, dumneavoastră va place să vă prostituati?

Bă Ţâţă, a fost o zi deosebită sau tu eşti de obicei aşa tâmpit? Eu sunt ziarist independent de voinţa sau de părerea ta, aşa cum tu eşti prost făcut grămadă din naştere. Analfabet ai devenit ulterior şi vei rămâne aşa până la momentul în care vei merge să te odihneşti în celebra locaţie din Geamăna unde ai măturat la comanda Alinei Frătică.

Apropo de comandă, eu pot scrie eventual la rugămintea cuiva. Tu, sclavule, eşti cel care reacţionează la ordin!

Ameninţarea ta voalată, aia cu „spre binele tuturor”, m-a impresionat foarte mult spre deloc. Ştiu că ai buze reci şi te rog să nu le foloseşti decât în grupul tău de caraghioşi cu porecle de rebuturi sociale.

Cât despre curiozitatea ta, cel mai bine ar fi s-o întrebi pe nevastă-ta! Sau pe mă-ta?! Sau să vorbeşti singur? Prostituţia este o ocupaţie care vă defineşte!

Acum, câteva rânduri pentru cei interesaţi de subiectul hărţuirii primarului Dănuţ Stroe.

Unu: nu orice persoană are dreptul să facă investigaţii, să urmărească şi să fotografieze pe cineva. Legea îţi cere un interes, eventual justificat de profesie: să fii jurnalist, detectiv… Să apari noaptea la poarta cuiva cu un BMW, să faci zeci de fotografii, să revii în repetate rânduri şi la diverse ore este şi greşit, şi ilegal. Cine nu pricepe de ce… este prea prost pentru orice discuţie cu noi.

Doi: primarul Stroe mi-a garantat că maşina în cauză, cea fotografiată, nu-i aparţine, fiind împrumutată de la un prieten pentru câteva zile, cât a lui era în service. Eu îl cred, până la proba contrarie.

Trei: încercarea de intimidare este vizibilă din satelit! Este similară cu cele cu care ne-a obişnuit clanul Frătică de-a lungul timpului!

În finalul acestor precizări, o promisiune. Nimeni din gaşca infectă a lui Florin Frătică nu va (mai) ajunge în veci primar la Bradu! Pentru că nu vreau eu!

Ţâţă, Şocâte şi restul lighioanelor, acum puteţi înjura cât vreţi! Eu nu am de gând să vă mai răspund. Nu pierd timpul cu inferiorii! Bine pa!

D.M.D.      

Lasa un raspuns