Oferta electorală a PNL pentru Consiliul Judeţean Argeş este imbatabilă: Emanuel Soare – un plagiator fără nicio experienţă în administraţie care a amendat degeaba zeci de mii de argeşeni şi care nu a fost în stare să spună numele a trei angajaţi ai Prefecturii Argeş pe care a condus-o ilegal aproape un an!

0
465

Trebuie să recunoaştem cu toţii că fără PNL campania electorală în Argeş ar fi realmente plictisitoare. Acest partid istoric, intrat astăzi pe mâna unui beţiv cu un evident retard (Ludovic Orban), are în Argeş prostovanii lui. Cap de listă este, indiscutabil, Emanuel Soare, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Acest profesoraş penibil, pe care angajaţii Prefecturii Argeş îl consideră, după doar câteva luni cât a ocupat funcţia de prefect, drept un psihopat agresiv cu care efectiv nu poţi lucra, este creaţia politică exclusivă a şefului PNL Argeş Adrian Miuțescu.

Miuțescu a candidat şi el în 2008 la preşedinţia CJ Argeş, centrându-şi campania pe promisiunea că va aduce un miliard de euro în Argeş! Argeşenii nu l-au votat mai deloc, suspectându-l că trage pe nas până vede miliarde şi unicorni roz, aşa că rezultatul alegerilor a fost dezastruos pentru PNL Argeş.

Acum, la 12 ani de la dezastrul electoral al lui Adrian Miuțescu, un alt tolomac liberal, Emanuel Soare, se pregăteşte să se facă de râs în tentativa lui de-a ajunge preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş.

Vă prezentăm astăzi principalele calităţi ale lui Emanuel Soare, într-un scurt preludiu electoral care se va transforma pe parcursul acestui final de campanie electorală într-o plăcuţă suedeză cu finalizare! Oricum, rezultatul lui Soare va fi identic cu al lui Miuțescu în 2008, …UE cu felicitări de la argeşeni!

  • Emanuel Soare este un intelectual autentic. Doctoratul său, obţinut într-o citadelă a Europei Occidentale Universitare, Chişinăul, este rezultatul unei activităţi intelectuale laborioase, concretizate într-un PLAGIAT 100%!
  • Emanuel Soare a ajuns în funcţia de prefect datorită experienţei sale politico-administrative de invidiat. La momentul numirii sale ca interimar avea o vechime de DOUĂ ZILE ca funcţionar public! Vechimea fusese dobândită în mod corect, după FRAUDAREA unui concurs de angajare la Casa de Pensii Bucureşti, portiţă prin care Soare a reuşit să se strecoare în tagma funcţionarilor publici pe uşa din dos!
  • Emanuel Soare este un profesionist în adevăratul înţeles al cuvântului: după aproape un an de frecat menta în funcţia de prefect, în cadrul unei emisiuni de televiziune, Soare N-A FOST ÎN STARE SĂ SPUNĂ NUMELE A TREI SALARIAȚI DIN INSTITUȚIE, alţii fireşte decât secretara, şeful de cabinet şi o blondă cu ţâţe mari pe care a angajat-o la rugămintea lui Gelu Tofan!
  • Emanuel Soare este un om de bun-simţ care nu face sub nicio formă promisiuni deşarte. În acest sens, tot într-o emisiune TV, A PROMIS CĂ VA ASFALTA ÎN PATRU ANI TOATE DRUMURILE DIN JUDEȚ, deşi orice prost din PNL îi putea şopti că pentru asta ar avea nevoie de bugetul CJ Argeş pe următorii 30 de ani! Plus că nu toate drumurile din Argeş sunt în administrarea Consiliului Judeţean, dar de unde nu este nici n-ai ce să-i ceri acestui Soare apus înainte să răsară bine!
  • Emanuel Soare are un principiu după care se călăuzeşte în viaţă: omul potrivit la locul potrivit! Din acest motiv l-a numit la conducerea DSP Argeş pe pensionarul Alexandru Guiţă, un profesionist care, imediat ce numărul de cazuri de Covid-19 a explodat, A DAT CU VITEJIE BIR CU FUGIȚII, şi el speriat de propria incompetenţă! Ulterior, Soare a vrut să încerce şi cu o femeie, Aura Copciag, dar din fericire nu i-a ieşit, aşa cum de obicei se aude că nici nu-i prea intră!
  • Emanuel Soare este cel mai empatic, sensibil şi generos prefect din istoria Argeşului. Îi iubeşte într-atât de mult pe conjudeţenii săi încât timp de luni bune, în fruntea poliţiştilor, jandarmilor, inspectorilor ITM etc., A DISPUS AMENDAREA A MII DE FIRME ȘI A ZECI DE MII DE ARGEȘENI pentru că nu purtau mască în aer liber sau pentru că nu completau corect declaraţiile acelea idioate fără de care în starea de urgenţă nu se putea ieşi din casă! Victimele atitudinii lui de terorist domestic îl vor vota, cu certitudine, la fel cum l-ar fi votat evreii pe Adolf Eichmann!
  • Emanuel Soare le-a făcut un mare bine argeşenilor şi acest lucru trebuie menţionat. Imediat după ce a plecat din funcţia de prefect, lăsând instituţiile în pace, numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 a scăzut cu peste 500%, de la 90-100 de cazuri zilnic la sub 20 de cazuri zilnic! Adică omul este cel mai util când nu se bagă, când nu ocupă nicio funcţie, când ne scuteşte de ideile şi planurile lui sinistre!
  • Emanuel Soare confirmă faptul că aceia care se aseamănă se adună. A strâns în jurul său toţi dobitocii din presa argeşeană, pe care i-a înregimentat într-o falangă minunată numită „Las Mariconas”! Împreună cu ei înfrânge de fiecare dată, indiferent de lupta politică în care se angrenează, spre fericirea celor din PSD Argeş care au concluzionat, entuziaşti, că ȘI-AU GĂSIT PROSTUL!

Revenim şi dezvoltăm!

D.M.D.

Lasa un raspuns