Ocolul Silvic Privat Codrii Verzi – prins în flagrant în timp ce încălca legislaţia penală şi forestieră

0
85

Când „Ziarul de Argeş” a scris pentru prima dată despre modul complet neprofesionist, iar uneori de-a dreptul penal, în care îşi desfăşoară activitatea Ocolul Silvic Codrii Verzi, am fost acuzaţi că nu vom putea dovedi aşa ceva. Că acest ocol de casă al PSD Argeş, condus de un consilier judeţean PSD, Marius Nicolaescu, este deasupra oricăror critici. Că, fiind protejatul deputatului Radu Vasilică şi al directorului Direcţiei Silvice Argeş, Armand Chiriloiu, Marius Nicolaescu este de neatins pentru organele abilitate ale statului.

Uite că nu a fost! A fost controlat şi a fost găsit nu în culpă, a fost găsit praf şi  pulbere. Varză! Ocolul Silvic Codrii Verzi a încălcat toate legile forestiere cu nonşalanţă. Cu tupeu! Cu nesimţire!

Luni vom demonstra cu documente oficiale cum se prăduiesc pădurile Argeşului. Cum un ocol silvic privat se comportă mai ceva ca nişte hoţi de lemne, ignorând pe faţă legislaţia forestieră şi punându-se în slujba cui vrea să defrişeze pădurea, pe bani grei, fireşte!

Citiţi luni pe www.ziaruldearges.ro o poveste incredibilă, în care ocolul silvic al unui consilier judeţean PSD e prins în flagrant şi… scapă! Datorită complicităţilor, indolenţei etc. Actele, însă, au rămas şi sunt la noi!

D.M.D.

Lasa un raspuns