Ocolul Silvic Costeşti a ajuns o ruină!

0
790

ocolul silvic costesti foto 1„Ziarul de Argeş” a scris în repetate rânduri despre iadul de la Costeşti, localitate păstorită de aproape 8 ani de către Ion Baicea, primar aflat în top trei traseişti argeşeni.
Omul a ajuns viceprimar, apoi primar dintr-un ingineraş care lucra pe undeva prin sudul judeţului pe o leafă minusculă. S-a dovedit, imediat ce-a ajuns în funcţii publice, unul dintre cei mai puşi pe căpătuire edili din judeţ. Dacă în timp ce era viceprimar îl ataca permanent pe şeful lui, primarul Dan Vasile, pe care-l acuza de îmbogăţire nejustificată, de când i-a luat locul la Primăria Costeşti, Ion Baicea l-a întrecut cu mult pe predecesorul său.
„Ziarul de Argeş” l-a prins pe Ion Baicea când a „uitat” acum vreo cinci ani să-şi treacă în declaraţia de avere un teren situat pe raza comunei Buzoeşti. A doua zi, edilul a declarat senin că a remediat situaţia şi că fusese doar o omisiune! Tupeu şi aroganţă maximă, pentru că poţi uita de un teren când mai ai 20, nu când e singurul!
De atunci, familia Baicea s-a îmbogăţit. Şi-au luat un apartament la Piteşti, în Prundu. Băiatului i-au cumpărat garsonieră în Bucureşti şi un Volkswagen Golf! Au conturi, bunuri şi prosperitate afişată! Totul dintr-un salariu de primar care, până mai ieri, nu depăşea 3.500 RON lunar. Nu-i aşa că e bine? Probabil şi Baicea cunoaşte secretul bugetarilor, o formulă care-ţi permite să te umpli de bani, deşi salariul nu ţi-ar permite nici măcar să trăieşti decent de la lună la lună!
Astăzi publicăm două fotografii sugestive, trimise pe adresa noastră de email de un cititor din Costeşti. Respectivul era absolut revoltat de lipsa de implicare a edilului Baicea în orice chestiune de interes public. Cele două fotografii arată dezastrul de la Ocolul Silvic Costeşti, unitate care a dispărut, care a ajuns o ruină. Pădurarii fac acum naveta la Poiana Lacului, situaţie inacceptabilă din moment ce Costeştiul este oraş, iar Pocolul silvic costesti foto 2oiana Lacului o simplă comună.
Evident, nu ţine nici scuza cu substrat politic, aceea cum că, vezi Doamne, Ocolul Silvic Costeşti s-a desfiinţat fiindcă traseistul Baicea este acum membru PNL. Pentru că şi primarul din Poiana Lacului, Ion Dumitrache, este tot liberal. Numai că ăstuia îi pasă de comuna lui, de comunitatea lui, de interesele oamenilor lui. Lui Ion Baicea, de la Costeşti, i se cam rupe…!
Deci, iată imaginile, care fac mai mult decât o mie de cuvinte! Cum ar spune un poet local, oraşul Costeşti moare, iar pe primar în fund îl doare!
D.M.D.

Lasa un raspuns