Ocoliţi, că vă păcăliţi!

2
378

vintage pub (foto pentru ultima soaptă)Există în municipiul acesta afaceri care promit iniţial, dar care vor sfârşi rău, fiindcă sunt sabotate de angajaţi cretini. Aşa este şi Vintage PUB, restaurantul cu terasă de lângă DGFP Argeş.
Am făcut greşeala să mănânc acolo de mai multe ori un fel de clătite cu dulceaţă şi smântână, cu specific moldovenesc. Prima oară, porţia a fost normală. A doua oară, la jumătate! A treia oară, vă dau cuvântul meu, clătituţa era aproape mai mică decât… a lui Cristian Boureanu (ceea ce, trebuie să admiteţi, este aproape imposibil!).
Ştiu, e urât să scrii, ca jurnalist, despre lucrurile care ţi se întâmplă. Dar parcă mai urât este să li se întâmple şi altora. Eu unul nu mai calc acolo nici dacă se sfârşeşte lumea. Pentru că n-a fost o greşeală, ci pare un modus operandi! S.V.F.!

2 Comentarii

  1. Jurnalistii din Romania,se pot recunoaste dintr-o mie :ca de fiecare data cand nu au subiecte,ne scriu pana si ceea ce mananca.
    Dragi jurnalisti,va invit respectuos,alaturi de intreaga comunitate careia va adresati,sa scrieti un articol si cand va autosatisfaceti ca poate asa va faceti si voi banii de salariu !

  2. Eu una am mancat clatitele alea si sunt super !!!! Si chiar as invita oamenii sa le incerce ! Cat despre portii…nenea jurnalist,daca nu va convenea,trebuia sa spuneti atunci.si daca nu erau ok,de ce le.ati comandat de 3 ori?ca nu pricep asta 😉

Lasa un raspuns