Obiectivele ALDE în Guvernul Dăncilă sunt susţinerea mediului de afaceri, debirocratizarea şi reducerea numărului de taxe

0
124

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea a reiterat priorităţile pe care ALDE le are în Guvernul Dăncilă. Deputatul de Argeş a subliniat că obiectivul ALDE rămâne susţinerea mediului de afaceri, debirocratizarea şi reducerea numărului de taxe.

„Scăderea TVA se doreşte a fi făcută în 2019. Noi vom insista pe anumite subiecte de ordin fiscal, pe crearea unui context favorabil mediului de afaceri şi creşterii economice. Sunt măsuri pe care noi, cei de la ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, le-am implementat de fiecare dată când am fost la guvernare.

Vom insista pentru a continua reducerea fiscalităţii. Nu se ia în calcul introducerea vreunei taxe. România trebuie să facă paşi mari în direcţia creşterii nivelului de trai al populaţiei. Numai aşa putem sista pierderea de forţă de muncă, pierderea de inteligenţă în favoarea ţărilor vestice”, a declarat Andrei Gerea.

O altă prioritate rămâne modificarea legislaţiei în domeniul justiţiei pentru consolidarea reală a statului de drept.

„Vom continua demersurile pentru delimitarea foarte clară a puterilor statului, pentru consolidarea reală a statului de drept”, a mai arătat Andrei Gerea.

M.S.

Lasa un raspuns