O plăcuţă suedeză nu vine niciodată singură: Judecătoria Piteşti l-a lăsat pe Florin Frătică fără toate armele de foc letale şi neletale pe care le deţinea

0
284

Acum ceva ani, când mafia PDL conducea România şi nimic nu lăsa să se întrevadă dezastrul electoral cu care urma să se confrunte, in corpore, la alegeri, Florin Frătică, infractorul condamnat care a ajuns de două ori prin fraudă primar la Bradu (mutaţii ilegale cu sutele, mită electorală, ţigani aduşi să facă turism electoral etc.), ajunsese să se creadă un fel de şef de cartel în zona de sud a judeţului.

Cu atât mai mult cu cât fusese ales preşedinte al Ligii Primarilor PDL, o postură (dez)onorantă din care a putut să facă ce ştia mai bine: să-l linguşească pe şeful său de la acea vreme, ex-senatorul Mircea Andrei pe care, într-un acces de demnitate şi bărbăţie, l-a poreclit… „Stăpânul”!

La sfârşitul lunii trecute, Judecătoria Piteşti, Secţia Penală, a spulberat visurile lui Frătică, acest don Mascarpone de Bradu, de a poza în om periculos şi gata de orice. (Dacă v-aş spune ce glume făcea omul ăsta cu armele pe care le deţinea, cum vâna beat mangă de nu-şi putea deosebi şoferul de un porc mistreţ, v-aţi îngrozi!)

Deci instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi a admis confiscarea specială a numeroase arme de vânătoare şi a unei cantităţi impresionante de cartuşe deţinute de condamnatul penal Florin Frătică. Acesta şi-a pierdut, odată cu condamnarea definitivă la pedeapsa cu închisoarea pronunţată de Curtea de Apel Piteşti, şi dreptul de a deţine şi folosi arme de foc letale şi neletale.

D.M.D.

Lasa un raspuns