O întrebare pentru epitești.ro: Dacă „convingi” o femeie cu forţa să facă sex cu tine, acest lucru îţi dă cumva anvergura morală să faci pe deontologul p…?

0
141

Site-ul epitești.ro este o mizerie. Devine pe zi ce trece tot mai abject. Faptul că şeful clanului Ivan vrea să ajungă deputat folosindu-se de relaţia de amiciţie cu hahalera politică numită Daniel Constantin, pajul altui gunoi politic, Victor Ponta, a transformat site-ul într-o maşinărie de propagandă sinistră.

Pentru penibilii ăştia, totul se reduce la turbare şi venin. Într-o ţară în care există creştere economică, în care pensiile şi salariile au crescut şi cresc (poate nu cât ar dori oamenii, dar totuşi cresc!), într-un municipiu unde, faţă de era scelerată a lui Tudor Pendiuc, lucrurile merg mult mai bine, ei văd numai scumpiri, numai dezastre, numai lucruri rele. Hai marş! Marş am zis!

Eu unul nu mai pot cu ăştia şi o să acţionez în consecinţă. Pentru că nu este zi în care disperaţii să nu critice ce am votat eu şi ai mei pentru Primăria Municipiului Piteşti. Totul le pute, nimic nu le convine. Tocmai lor, cei care sunt combinaţi politic cu curvarul pensionar, şi penal totodată, Tudor Pendiuc, futăciosul de secretare care a dat o gaură de aproape 6 milioane de euro bugetului Piteştiului. Şi suma nu e stabilită de mine, ci este cerută în instanţă de Consiliul Local Piteşti, care s-a constituit parte civilă!

De obicei nu scriem cancanuri şi nici pornografii, chiar dacă au tangenţă cu lumea politică. Am zis că nu putem coborî standardul atât de jos. Ei bine, am greşit! Cu samuraii lupţi ca samuraii, cu tâlharii lupţi ca tâlharii!

Deocamdată o întrebare: dacă „convingi” o femeie cu forţa să facă sex cu tine, acest lucru îţi dă cumva anvergura morală să faci pe deontologul p…? Sau eşti doar lupul (m)oralist?!

Revin!

D.M.D.

P.S. Avantajul meu în orice „dezbatere” de acest gen e că nu-mi pasă. Şi că pot merge încă o mie de kilometri de la locul unde o să vă opriţi voi. Nu candidez şi nu voi candida niciodată pentru nicio funcţie, nu mă interesează părerea altora, nu vreau să fiu un exemplu în urbe şi în general… PUIE MONTA.

Lasa un raspuns