O întrebare justificată: Mircea Andrei este prost sau face pe prostul? Răspuns: DA!

0
424

16 feb Mircea Andrei e prostÎn judeţul Argeş s-a pripăşit un maidanez politic turbat. A venit din Olt, via Dâmboviţa. Este avocatul infractorilor, fost şef al PDL, partidul jigodiilor care au tăiat pensiile şi salariile românilor, care au închis 70 de spitale, care au desfiinţat sute de mii de locuri de muncă şi au crescut taxele şi impozitele într-atât încât oamenii au ajuns să-şi pună laţul de gât!

De când şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, Mircea Andrei şi-a reluat apucăturile de căcănar politic ce l-au consacrat în perioada de tristă amintire 2011-2012. Plătind cu bani grei o trupă de golani de presă şi tute de facebook, fostul senator de Dâmboviţa a transformat scena publică argeşeană într-o latrină. Nu este zi în care să nu mintă ceva, nu e zi în care de pe câteva zeci de conturi de facebook ale unor panarame jegoase să nu se distribuie câte o mizerie, o demagogie, un fals ordinar!

Mircea Andrei îi cere acum demisia preşedintelui CJ Argeş Florin Tecău folosind ca pretext tragedia celor doi copii morţi în urma infecţiei cu bacteria ucigaşă. Evident, veneticul palavragiu ştie că nu există nicio subordonare între Direcţia de Sănătate Publică şi Consiliul Judeţean. Vede şi el, că este doar ticălos, nu şi orb, că nici măcar specialiştii din Bucureşti n-au reuşit să înţeleagă pe deplin cauzele infectării sugarilor.

Cu toate astea, considerându-i pe argeşeni nişte imbecili care vor înghiţi pe nemestecate minciunile lui, olteanul Mircea Andrei încearcă să exploateze electoral moartea a doi sugari. E un lucru îngrozitor, o mârşăvie aşa cum noi nu am mai întâlnit până astăzi. Este cea mai clară dovadă a caracterului oribil, îngrozitor al acestui individ sinistru.

Mircea Andrei este un om fără Dumnezeu! Un om care nu are nimic sfânt, care nu respectă nimic, care nu are nicio limită. Nu are bun-simţ şi nici decenţă!

Când va veni vremea să votaţi, dragi argeşeni, aduceţi-vă aminte de aceste lucruri: Partidul pentru Argeş şi Muscel şi liderul său, OLTEANUL Mircea Andrei, sunt, pentru viaţa publică argeşeană, două celule canceroase. Să nu-i lăsăm să îmbolnăvească tot, să distrugă tot, să compromită tot! Să nu le permitem accesul în Consiliul Judeţean şi în Consiliul Local Piteşti acestor frustraţi, traseişti politici şi demagogi ordinari. Să-l trimitem din nou acasă cu coada între picioare pe acest loser, aşa cum am mai făcut-o la alegerile locale şi parlamentare din 2012, când noi, poporul argeşean, i-am blocat accesul la funcţii publice alese acestui limbric politic!

M.D.

P.S. O întrebare ar trebui totuşi pusă: Mircea Andrei este prost sau face pe prostul? Răspunsul este evident: DA!

Lasa un raspuns