O întrebare care face diferenţa dintre libertate şi ani grei de puşcărie: Cine eliberează, cine confirmă zilnic foile de parcurs şi cine justifică zilnic consumul de carburant pentru Dusterul parcat zilnic în curtea vilei de 400.000 de euro a familiei Chiriloiu?

0
173

În urma campaniei de dezvăluiri a publicaţiei noastre, directorul Direcţiei Silvice Argeş a luat foc la propriu. Salariaţii sunt ameninţaţi că până la urmă va vorbi ziaristul (subsemnatul adică!) şi va spune cine i-a furnizat toate informaţiile. Şi când va afla…!

Ca de obicei, vrabia mălai visează. Nu va afla nimic, fiindcă noi ne protejăm sursele şi vom avea grijă ca tot ce am publicat, dar mai ales tot ce vom publica, să rămână cu surse anonime!

Deocamdată, unul dintre lucrurile aparent minore, dar care se vor termina foarte-foarte prost pentru Armand Chiriloiu este povestea cu maşina de care se foloseşte soţia lui, celebrul Duster cu numărul de înmatriculare AG20WUW.

Alina Chiriloiu este inginer silvic la Ocolul Silvic Piteşti, teoretic în subordinea şefului de ocol Sorin Balaci. Practic, doamna Chiriloiu este şeful şefului de ocol, fiind, practic, atotputernică la locul de muncă.

Ce ne interesează pe noi şi ceea ce va trebui să explice Sorin Balaci în faţa organelor de cercetare penală este de ce a fost nevoie de un nou Duster pentru Alina Chiriloiu, deşi aceasta avea un alt Duster, de nici 3 ani vechime?!

De asemenea, ne interesează, pe noi şi pe zecile de mii de argeşeni revoltaţi care ne citesc, cine eliberează şi cine confirmă zilnic foile de parcurs pentru Dusterul repartizat, abuziv în opinia noastră, soţiei directorului Direcţiei Silvice?!

Am dori să aflăm cine justifică zilnic consumul de carburant, în condiţiile în care există persoane care pot depune mărturie că Alina Chiriloiu foloseşte maşina în interes personal, Dusterul fiind fotografiat în curtea vilei de 400.000 de euro a familiei Chiriloiu?! (Ocolul Silvic Piteşti, spre deosebire de celelalte ocoale silvice din cadrul Direcţiei Silvice Argeş, nu necesită niciun fel de deplasări, iar activitatea Alinei Chiriloiu nu poate justifica decât un consum infim de carburant.)

În altă ordine de idei, legea nu permite scoaterea din fondul forestier a unei suprafeţe mai mari de 200 de metri pătraţi la un hectar de teren împădurit. Atunci cum oare au reuşit Armand şi Alina Chiriloiu să beneficieze de mai mult de 600 mp de pădure defrişată, suprafaţă ocupată de casă, dependinţe, locuri de parcare pentru trei maşini etc., în condiţiile în care terenul care le aparţine este de 2.264 de metri pătraţi?!!!

D.M.D.

P.S. Alina Chiriloiu comite infracţiunea de abuz în serviciu atunci când foloseşte autoturismul de serviciu în interes personal. Mă întreb: oare de ce se face vinovat şeful de ocol Sorin Balaci atunci când girează şi acoperă acest abuz permiţându-i soţiei şefului cel mare să folosească bunul statului după cum are chef?

Lasa un raspuns