O firmă controlată prin interpuşi de Mircea Andrei vrea să preia furnizarea de apă şi canalizare în Curtea de Argeş cu complicitatea primarului Diaconu!

0
304

22 apr blat PAMTot mai multe persoane din municipiul Curtea de Argeş ne semnalează lucruri incredibile din activitatea şi proiectele edilitare al primarului Nicolae Diaconu.

Ei bine, fidel principiului „cine se aseamănă se adună!”, Diaconu a devenit membru al Partidului pentru Argeş şi Muscel şi candidatul olteanului Mircea Andrei la funcţia de primar al Cetăţii Basarabilor! Totuşi, nu doar afinitatea de caracter cu Andrei l-a făcut pe primarul Diaconu să se combine cu fostul senator PDL de Dâmboviţa, ci şi mai multe probleme cu legea. Probleme pe care, în naivitatea lui deja proverbială, edilul crede că i le va rezolva şeful PAM!

De asemenea, mai există un zvon pe punctul de a deveni certitudine. Se pare că o firmă controlată prin interpuşi de Mircea Andrei a pus ochii pe furnizorul de apă şi servicii de canalizare din Curtea de Argeş, pe care şi-a propus să-l preia imediat în cazul în care Nicolae Diaconu ar câştiga un nou mandat de primar. Să vezi atunci scumpiri de tarife şi concedieri de personal în Cetatea Basarabilor!

Asupra acestor dezvăluiri vom reveni pe larg în zilele următoare!

D.M.D.

Lasa un raspuns