O fata de 12 ani a fugit de-acasa pentru iubitul ei argesean! Afla cum s-a sfarsit povestea lor de dragoste!

1
316

facebook_minora_iubit_argeseanL-a cunoscut pe Facebook (unde altundeva?!) si s-a indragostit patimas. Sentimente puternice si dorinta de a fi langa cel iubit au determinat-o pe o tanara sa fuga de-acasa pentru un argesean. Pacat insa ca avea doar 12 ani… Tanara, nu iubitul ei argesean!

Cam asa am putea rezuma o noua poveste de dragoste nascuta sub ocrotirea marelui Facebook. O fata de 12 ani, din Rasnov, s-a inamorat irevocabil si iremediabil de un tanar din Campulung, Arges si a decis ca distanta nu este prielnica iubirii traite, asa ca a decis sa fuga de acasa pentru a putea fi cu iubitul ei. A luat autobuzul spre municipiul Campulung, evident fara sa anunte pe nimeni ce intentiona sa faca sau de ce… Parintii au asteptat-o acasa, crezand ca a mers sa se intalneasca cu niste prietene, insa imediat ce a trecut de ora 19:00 au decis sa anunte ingrijorati Politia din Rasnov.

ipj_argesDupa primele cercetari efectuate s-a constatat ca in data de 04.12.2015, tanara in cauza a plecat spre Campulung, pentru a se intalni cu un argesean pe care il cunoscuse prin intermediul unei retele de socializare, Facebook. Oamenii legii au cerut ajutorul colegilor de la I.P.J. Arges, care au gasit-o pe minora in autogara Campulung si i-au ruinat intalnirea cu cel iubit, incredintand-o pe fata de 12 ani parintilor ei.

Ne-am intrista teribil sa auzim o poveste de amor cu final nefericit daca protagonista nu ar fi o minora de doar 12 ani! Cazul ei nu este unic, din pacate, caci tot mai multi tineri (sau tinere) aleg de la varste foarte fragede sa se joace cu ceva mai mult decat jucarii. Si avand la dispozitie un internet atotfolositor si o variata gama de retele de socializare, copiii sunt predispusi sa cada prada unor tentatii deloc specifice gradului lor de maturitate si sa puna capat copilariei lor prea devreme sau prea tragic. Mai multa grija din partea parintilor nu ar strica, impunerea unor limite si a unor restrictii, caci libertatea inseamna mai intai de toate discernamant si ratiune.

Redactor: Eva Ionescu

1 Comentariu

  1. Si inca nu au inceput. De cand cu dorinta acerba de a introduce “sexualizarea” in scoli ca materie de la clasa 1 ceruta de UE si camuflata sub aspectul “sanatatii”, se intrevede un viitor fructuos de articole pe aceasta tematica, multe dintre ele cu un impact mult mai grav decat acesta.

Lasa un raspuns