Numai boul rămâne consecvent în politica argeşeană… Acum 6 luni, deputatul Rădulescu se lăuda cum a trădat el interesele PSD Argeş în favoarea aceluiaşi Adrian Țuțuianu cu care se înjură acum ca la uşa cortului!

0
127
  • Între timp, deputatul Mitralieră cere retragerea sprijinului politic pentru senatorul Şerban Valeca şi preşedintele CJ Argeş Dan Manu în baza unor acuzaţii false

Pe la jumătatea lunii martie a acestui an, deputatul Cătălin Rădulescu Mitralieră a lansat în spaţiul virtual o scrisoare deschisă adresată membrilor şi simpatizanţilor PSD din judeţul Argeş.

Scrisoarea este o însăilare dementă de cretinisme şi minciuni patologice. Raţionamentul parlamentarului este fals, afirmaţiile lui sunt invenţii sfruntate aruncate pe piaţă pentru a-şi justifica comportamentul ticălos, de trădător al organizaţiei din care la acea vreme făcea parte şi care între timp i-a retras sprijinul.

Dragii mei astăzi Psd ARGEŞ a pierdut vicepreşedenţia regiunii Sud datorită ambiţiei ipocrite a lui Şerban Valeca. Mi-a refuzat susţinerea mea, crezând că va câştiga. Deşi i-am spus că nu va câştiga s-a ambiţionat şi i-a convins pe primari şi membrii CEx că are susţinerea Preşedintelui Dragnea şi că toate judeţele din regiune îi vor da votul, iar mie mi-a refuzat susţinerea. Atunci am hotărât să îmi depun candidatura însă ştiind că o să mi se refuze datorită lipsei susţinerii org Psd Argeş, împreună cu Nicu Bănicioiu, l-am convins pe prietenul meu Adi Ţuţuianu să candideze împotriva lui Valeca, ca să demonstrez pentru a nu ştiu câta oară ca Valeca nu are susţinere naţională. Am hotărât astăzi cu Adi Țuțuianu ca să nu împărţim voturile, iar voturile care urmau să meargă către mine de la Prahova prin prietena mea Andreea Cosma (colega mea de bancă) şi de la Giurgiu (de la prietenul meu Nae Bădălău), să meargă la el, şi aşa Adi a câştigat. Dacă Şerban Valeca, îmi dădea susţinerea org Psd Argeş, prietenul meu Adi Țuțuianu nu candida, eram singurul candidat pe regiune şi Psd ARGEŞ astăzi avea vicepreşedinte. Acum să îşi asume pierderea. Să îşi dea demisia de onoare. Sper ca colegii mei din Psd Argeş, să înţeleagă ceva din asta.”

După cum se vede, Rădulescu-Mitralieră se fălea cu prietenia lui strânsă cu Adrian Țuțuianu pe care-l numea, familiar, Adi ca să sublinieze, vezi Doamne, apropierea dintre ei. În realitate, n-a existat niciodată o relaţie de prietenie între cei doi, lucru care s-a şi văzut imediat.

Luna trecută, după celebrul CEX în care Adrian Țuțuianu s-a raliat contestatarilor lui Liviu Dragnea, deputatul Rădulescu a făcut o piruetă absolut dementă, de genul celor cu care ne-a obişnuit, acuzându-l pe cel pe care cu câteva luni în urmă îl numea prietenul său şi susţinea că l-a propulsat vicepreşedinte prin jocurile lui de culise că este un securist şi că Adrian Țuțuianu… „ar fi permis instalarea, în sediul PSD, a unui sistem de monitorizare/înregistrare aparţinând Serviciului Român de Informaţii (SRI)”.

Mitoman notoriu fiind, Cătălin Rădulescu nu a adus nicio probă în sprijinul acuzaţiilor lui, aşa cum deja ne-a obişnuit în ultimii 10 ani, perioadă în care a umplut scena publică argeşeană cu cele mai sinistre aberaţii şi acuzaţii fără acoperire la adresa colegilor săi din PSD Argeş, a oponenţilor politici, a jurnaliştilor, a demnitarilor judeţeni care nu se conformau pretenţiilor lui aberante!

Ultima găselniţă a acestui personaj penibil a fost să ceară retragerea sprijinului politic pentru senatorul Şerban Valeca şi preşedintele CJ Argeş, Dan Manu. Primului fiindcă ar fi pactizat cu puciştii, iar celui de-al doilea pentru nişte declaraţii luate din context. Dan Manu semnalase la o reuniune publică fake news-urile incredibile din mass-media, evidenţiind faptul că anumite site-uri #rezist scriau că, dacă va fi condamnat, preşedintele Liviu Dragnea va fugi în Brazilia.

Inspirându-se din aceleaşi site-uri securiste, care au preluat declaraţia trunchiat, Rădulescu a sărit la gâtul preşedintelui Manu şi, ulterior, la cel al senatorului Valeca, cerând organizaţiei judeţene PSD să le retragă sprijinul politic. Evident, ar fi o premieră naţională ca o filială să-şi dea practic afară din partid nu doar şeful, ci şi pe cel care ocupă cea mai importantă funcţie la nivelul judeţului, cea de preşedinte al consiliului judeţean…

În mod normal, PSD Argeş ar trebui să-i interzică acestui păcălici scelerat şi mitoman până şi accesul în sediu. Pentru că, de când a intrat el în organizaţia judeţeană, totul s-a transformat într-un balamuc fără sfârşit.

Deci Dan Manu n-a spus nicio secundă ceea ce-l acuză Cătălin Rădulescu Mitralieră. La fel cum Şerban Valeca l-a susţinut permanent pe Liviu Dragnea, aşa cum s-a văzut şi la votul din CEX.

În ceea ce-l priveşte pe deputatul Mitralieră, pentru el doar cămaşa de forţă şi câteva tone de perfuzii în cap au rămas ca soluţii de urgenţă care ar mai putea fi încercate!

D.M.D.

Lasa un raspuns