Nu pot fi pedepsiți toți cei corecți și responsabili doar pentru că Guvernul lor a fost incapabil să-i pună sub control pe petrecăreți!

0
37

Guvernul Cîțu trebuie să înțeleagă că nu-i mai poate pedepsi pe toți oamenii de bună credință, responsabili, pentru că este incapabil să ia măsuri DOAR împotriva petrecăreților și a inconștienților, transmite PSD Argeș.

,,Nimeni cu bun simț nu poate înțelege de ce o plimbare prin parc, după ora 20:00, ar fi mai riscantă decât cumpărăturile făcute la mall, unde, culmea prostiei!, tot prin decizia Guvernului, restrângerea programului până la 18:00 generează mai multă aglomerație și implicit un risc mai mare de infectare.

Dacă Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost capabilă să-și recunoască greșeala, să revină asupra restricțiilor și să-și ceară scuze, ar trebui și Cîțu, ca șef al Guvernului român, să facă la fel. Cu atât mai mult cu cât este principalul vinovat pentru haosul din gestionarea pandemiei care a scos mii de oameni în stradă în marile orașe ale țării!

Iar dacă premierul Cîțu refuză să-și asume public erorile grave și să revină asupra lor, atunci să o facă președintele Iohannis! Nu pot fi pedepsiți toți cei corecți și responsabili doar pentru că Guvernul lor a fost incapabil să-i pună sub control pe petrecăreți!”, conchide PSD Argeș.