Noutăți din sportul piteștean

0
186

Fotbal

FC Argeş va disputa la sfârşitul acestei săptămâni o nouă etapă de campionat. Piteştenii vor întâlni duminică, 30 septembrie 2018, de la ora 11, pe stadionul Nicolae Dobrin, pe Luceafărul Oradea, formaţie care în runda precedentă a reuşit să învingă pe propriul teren Academica Clinceni, liderul ligii secunde. Confruntarea dintre argeşeni şi ardeleni face parte din etapa a 9-a a Ligii 2 Casa Pariurilor şi se anunţă una destul de echilibrată. Alb-violeţii vor aborda această partidă de pe locul 6 al clasamentului, cu 15 puncte, acumulate în 8 etape, în timp ce orădenii se situează pe locul 14, cu 8 puncte, strânse tot în opt runde.

Judo 

Judoka Alexandru Raicu nu a putut trece de faza grupelor la Campionatul Mondial de Judo, de la Baku, care s-a încheiat acum câteva zile. Sportivul legitimat la CSM Piteşti-FC Argeş a avut primul tur liber la categoria 73 kg, iar în actul secund a fost învins de cubanezul Magdiel Estrada. Elevul lui Valentin Ioniţă este în primul an de tineret, competiţia din capitala Azerbaidjanului fiind prima mare întrecere de seniori la care a participat. La Campionatele Mondiale de Judo de la Baku s-au aliniat la start 758 de judoka din 125 de ţări, 460 la masculin şi 298 la feminin. România a participat la acest concurs cu şase judoka: Alexandru Raicu (73 kg), Daniel Natea (+100 kg), Monica Ungureanu (48 kg), Andreea Chiţu (52 kg), Corina Ştefan (57 kg) şi Ştefania Adelina Dobre (63 kg).

Handbal

Handbalistele de la FC Argeş vor încerca în acest week-end să obţină a doua victorie din această ediţie de campionat. Echipa pregătită de Titel Răduţă, Paul Mihăilă şi Victor Neagu va întâlni duminică, în deplasare, pe ACS Szekelyudvaehelyi Noi Kezilabda Klub, echipă înfiinţată în această vară. Piteştencele au moralul bun după succesul de la sfârşitul săptămânii trecute cu LPS Târgu Jiu şi vor aborda partida cu formaţia din Odorheiu Secuiesc numai la victorie. După trei etape, FC Argeş ocupă locul 4 în seria C a ligii secunde, cu 3 puncte, în timp ce adversarul se situează pe locul 5, tot cu 3 puncte, obţinute însă într-un singur joc.

Lasa un raspuns