Noutăți din sportul argeșean

0
185

Fotbal

Vor să câştige derbyul orgoliilor!

Fotbaliştii de la FC Argeş se pregătesc de cel mai important meci din acest tur de campionat. Echipa argeşeană va întâlni Petrolul Ploieşti, joi, de la ora 17, pe stadionul Nicolae Dobrin. Confruntarea dintre piteşteni şi ploieşteni este un derby de mare tradiţie al fotbalului românesc având în vedere istoria şi palmaresul pe care le au în spate cele două grupări. Partida care va avea loc pe stadionul din Trivale face parte din etapa cu numărul 10 a Ligii 2 Casa Pariurilor şi ţine capul de afiş al acestei runde. Ambele echipe traversează o formă sportivă destul de bună iar iubitorii fotbalului aşteaptă un meci spectaculos, cu multe goluri. Înaintea acestui duel, FC Argeş ocupă locul 5, cu 18 puncte, adunate în 9 etape, în timp ce Petrolul se situează pe locul 2, cu 19 puncte.

Atletism

Denisa Dragomir,  pe podium

Atleta Denisa Dragomir s-a impus în proba de semimaraton din cadrul Iezer Păpuşa Trail Race, o competiţie de alergare montană organizată de Asociaţia Tourmont Câmpulung Muscel. Întrecerea ajunsă la a treia ediţie s-a desfăşurat acum câteva zile pe distanţa de 24 de kilometri şi a avut o diferenţă de nivel de 1600 de metri. Scopul concursului a fost cunoaşterea şi promovarea zonei montane Iezer-Păpuşa precum şi testarea propriilor performanţe ale sportivilor amatori şi profesionişti de alergare montană. Denisa Dragomir este legitimată la clubul CSM Piteşti – FC Argeş şi este pregătită de antrenorul Valentin Coroja.

Box

Panait vrea medalie

În perioada 8-14 octombrie, la Târgu Mureş va avea loc Campionatul Naţional de box pentru juniori, întrecere la care şi-au anunţat participarea cei mai buni pugilişti din ţară. CSM Piteşti – FC Argeş va fi reprezentat la acest concurs de Eduard Panait care va urca în ring la categoria 56 de kg. Sportivul pregătit de antrenorul Ioniţă Mărăşescu are ca obiectiv la acest concurs câştigarea unei medalii, indiferent de culoarea acesteia.

                                        Preda boxează la Campionatul European

 

Cei mai buni pugilişti juniori din Europa vor fi prezenţi la Campionatul European din Rusia care va avea loc în perioada 9-17 octombrie. Din delegaţia ţării noastre care se va deplasa la Anapa face parte şi piteşteanul Adrian Preda care va urca în ring la categoria 54 de kg. Sportivul legitimat la FC Argeş este om de bază al lotului naţional de juniori şi este pregătit la echipa de club de antrenorul Ioniţă Mărăşescu. Tehnicianul este convins că elevul său are şanse mari de a urca pe podium dacă va boxa la adevărata sa valoare.

Lasa un raspuns