Not again! Fuck! Notarul Ana Stan – pe punctul de a fi păcălit din nou în tentativa sa de a ajunge primar al Piteştiului!

0
420

La PNL Argeş e dileală maximă! N-ajungeau Tiberiu Irimia şi Mihai Coteţ care se băteau pentru pielea ursului din pădure (desemnarea din partea PNL drept candidat la funcţia de primar al municipiului Piteşti!), nu era de-ajuns scandalul dintre Adrian Miuțescu şi grupul de primari condus de Ion Baicea, nu era de-ajuns faptul că pentru fiecare funcţie administrativă sau electivă sunt deja cel puţin 3 liberali care susţin că şi-au aranjat ploile cu Miuțescu etc., că în frăsuială s-a amestecat din nou notăriţa Ana Stan.

Femeie absolut remarcabilă, cu un parcurs profesional de invidiat, d-na Stan are ghinionul să încapă mereu pe mâna unor puşlamale politice care îi exploatează dorinţa de implicare în viaţa urbei şi disponibilitatea de a cheltui bani pentru acest lucru.
Astfel, după ce a fost păcălită în 2012 de ex-senatorul Mircea Andrei, care a taxat-o la greu şi a aruncat-o într-o bătălie pierdută dinainte pentru un colegiu de deputaţi, lucru repetat pe jumătate şi în 2016, iată că acum dorinţa notăriţei de a fi primar la Piteşti este exploatată banditeşte de o altă glumă proastă a politicii argeşene, Adrian Miuțescu.

Acesta a invitat-o pe d-na Ana Stan în PNL, i-a promis cumva că va fi desemnată candidat al partidului la funcţia de edil-şef al Piteştiului, introducând-o în viesparul candidaturilor unde trage sfori (pentru altul!) Narcis Sofianu. Dincolo de faptul că nu va fi nici măcar nominalizată (credeţi-mă, îl cunosc pe Miuțescu mai bine decât tot Biroul Permanent Judeţean al PNL Argeş la un loc!), d-na Stan este în acest moment victima tuturor prăduitorilor din presa argeşeană care o sufocă cu fel de fel de solicitări de interviuri, felicitări, îi propun campanii şi fel de fel de iniţiative năroade care se vor solda, în final, cu un sac de bani aruncaţi pe fereastră!
Din păcate, toţi aceşti coate-goale care se pretind jurnalişti beneficiază cumva de faptul că d-na Ana Stan se îmbată cu apă rece, visând lucruri care nu s-au întâmplat niciodată: „De ce am revenit în politică? În 2012 am candidat pe un colegiu din Piteşti. Un sfert din Piteşti a votat Ana Stan, într-o perioadă nu prea avantajoasă pentru partid (PDL – n.red.) la acea vreme!”.
Evident, lucrurile n-au stat deloc aşa. Pentru Ana Stan n-a votat un sfert din Piteşti, ci doar 5.195 de piteşteni. Spre comparaţie, pentru un imbecil ca securistul Daniel Constantin (astăzi la Pro România) au votat 22.299 de piteşteni! Deci a fost dezastru total pentru d-na Stan!
În fine. Păcat de timpul şi de banii irosiţi! O spune cineva care a lucrat acum 12 ani cu Adrian Miuțescu şi… s-a lecuit! Cât despre faptul că altcineva va fi desemnat candidat, vom trăi şi vom vedea. Scripta manent!

D.M.D.

Lasa un raspuns