(Nino nino nino!) Într-un moment de delir sindical fără egal, Mircea Bărbuceanu le-a povestit profesorilor de la UPIT despre „puşcăriaşii” Dan Voiculescu şi Constantin Nicolescu, despre masoni, despre părinţii isihasti şi maestrul ZEN Taisen Densushimaru!!!!

0
236

Ca să nu existe niciun dubiu că sindicalistul Mircea Bărbuceanu, şeful Sindicatului Liber din Universitatea Piteşti, nu are toate ţiglele pe casă, redăm astăzi un pasaj dintr-una dintre zecile de epistole online cu care şi-a sufocat efectiv colegii din sindicat în perioada în care aveau loc alegeri pentru funcţiile de conducere ale UPIT.

Lăsând gluma deoparte, să nu uitaţi ceva foarte important: totul în viaţă se plăteşte! Există un principiu universal al conservării! Vă spune asta un fizician! De exemplu, îl vedeam pe lista de masoni de frunte pe Voiculescu, dar şi pe Constantin Nicolescu, ambii 10, respectiv 11 ani în puşcărie şi cu imperii de carton în dezagregare. Căci, aşa cum spun părinţii noştri isihasti, dar şi maestrul ZEN Taisen Densushimaru, partea materială a existenţei este insaţiabilă şi ne oferă doar ILUZIA FERICIRII. Motiv pentru care este principala cauză a nefericirii.

Pe lângă faptul că Nicolescu i-a fost şef la Consiliul Judeţean şi oricum, cât acesta a fost preşedinte al PSD Argeş şi al CJ, Bărbuceanu nu s-ar fi spălat pe mâini două săptămâni dacă Nicolescu l-ar fi onorat cu o strângere de mână, e de neacceptat pentru Comisia de Etică a UPIT să-i permită unui cadru didactic al instituţiei acest gen de aprecieri la adresa unor personalităţi de anvergură. Fără a mai vorbi despre faptul că Nicolescu este unul dintre binefăcătorii UPIT, stând, alături de Nicolae Văcăroiu, la originea unor importante alocări de fonduri pentru unitatea de învăţământ superior piteştean.

Dincolo de citatele din părinţii cu pricina şi din ZEN budistul pomeniţi cu emfază de fizicianul sindicalist, când vine vorba despre lucruri concrete, Mircea Bărbuceanu nu ştie decât să jignească şi să abereze. Spre deosebire de Dan Voiculescu, care era om de afaceri, Constantin Nicolescu era ales public şi nu avea niciun imperiu financiar, de carton sau nu. Mai mult, între timp şi prof. univ. dr. Dan Voiculescu a fost eliberat din închisoare, iar afacerile domniei sale sunt la cel mai înalt nivel din nou. Totuşi nu mor caii când vor câinii!

Cât despre competenţa lui Mircea Bărbuceanu într-ale masoneriei, ea egalează probabil talentul lui de inventator… Adică e zero spre zero barat!

În rest, în aceleaşi epistole otrăvite, Bărbuceanu îl mai terfeleşte pe senatorul Şerban Valeca, făcând fel de fel de aprecieri nefundamentate vizavi de valoarea profesională a acestuia şi de modul cum a ajuns să predea.

Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns!

Sperăm că domnii din Comisia de Etică vor pune capăt carierei universitare a acestui individ agresiv, care face jocuri urâte şi jigneşte nu doar colegi, ci şi persoane care nu au nimic de-a face cu el şi cu sindicatul pe care-l conduce!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns