Nino nino nino! Armand Chiriloiu vrea o porţiune din cimitirul Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din Găvana!!!

0
171

Am prezentat săptămâna trecută aventurile de mic procesoman ale lui Armand Chiriloiu, şeful găştii de băieţi veseli de la Direcţia Silvică Argeş. Dacă prin procesul cu Consiliul Judeţean Argeş Chiriloiu bloca asfaltarea unui drum judeţean şi torpila proiecte turistice de importanţă majoră pentru judeţ, iată că, în realitate, există multe alte litigii juridice iniţiate de cel supranumit „don Armando” pentru apucăturile lui neortodoxe.

În acest moment, Direcţia Silvică Argeş nu se judecă doar cu Consiliul Judeţean Argeş, ci şi cu alte instituţii ale statului.

Astfel, în dosarul nr. 15173/280/2018, Direcţia Silvică se confruntă în instanţă cu Ministerul Apărării Naţionale, în dosarul nr. 21982/280/2016 cu Primăria Bascov, iar în dosarul 16341/280/2016 Direcţia Silvică se judecă din greu cu Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Găvana!

Ultimul dosar este senzaţional şi arată cam ce fel de om este don Armando: D.S. Argeş revendică, printre altele, o porţiune din suprafaţa cimitirului parohiei, cimitir în care s-au efectuat deja înhumări!!!

Ar fi de râs dacă n-ar fi de domeniul patologiei! Sperăm că şefii ROMSILVA îl vor opri totuşi pe Chiriloiu înainte ca acesta să demareze revendicarea altor suprafeţe care l-ar putea interesa: Stadionul „Nicolae Dobrin”, Piaţa Vasile Milea, Primăria Municipiului Piteşti, uzina „Automobile Dacia”, Podul de la Căteasca etc.

Nino nino nino!!!!!

D.M.D.

Lasa un raspuns