Nicolae Georgescu, deputat PSD: „Protest în fața Guvernului! Elevii așteaptă vești despre începerea anului școlar!”

0
72

Chiar în fața Guvernului României se cer răspunsuri din partea autorităților în ceea ce privește începerea noului an școlar. Pe bună dreptate, elevii spun că de la momentul 11 martie, atunci când au fost suspendate cursurile în toată țara, nu au avut parte de informații clare cu privire la modalitatea în care se va desfășura, din toamnă, educația lor.

Din start, consider că este prioritar să se comunice cât mai curând un plan elaborat, stabil, care să răspundă nevoilor reale ale tuturor actorilor din sistemul educațional, dar, în primul rând, ale elevilor!
Într-adevăr, anul școlar 2020-2021 începe în mai puțin de două luni, însă, Ministerul Educației și Cercetării nu a oferit, deocamdată, niciun răspuns elevilor români.
De ce???
Pentru că guvernanții nu au niciun plan! Pentru că pe dumnealor îi interesează un singur lucru – alegerile locale și ocuparea funcțiilor!
În calitate de cadru didactic, respectiv deputat în Parlamentul României, sunt așadar solidar cu acțiunea organizată de Asociația Elevilor din Constanța (AEC), Asociația Elevilor din București și Ilfov (AEBI), Asociația Elevilor din Maramureș (AEM) și Asociația Vâlceană a Elevilor (AVE)!

Domnilor guvernanți, avem nevoie de răspunsuri concrete cu privire la începerea noului an școlar‼️

Lasa un raspuns