Nicolae Georgescu, deputat PSD: „În loc de soluții, Ministerul Educației vine cu amenințări! Profesorii vor fi obligați să predea online!”

0
31

Abia a debutat anul școlar, că deja au apărut problemele! Școlile din România s-ar putea închide din nou… Acest lucru reiese din pregătirile pe care Ministerul Educației le face! În plus, premierul României, Ludovic Orban vine cu amenințări pentru cadrele didactice!

Sunt tot mai multe voci din interiorul Ministerului Educației, care transmit faptul că se caută soluții juridice prin care să existe obligativitatea prin lege ca toate cadrele didactice să predea online!
Mai mult, Edupedu.ro a publicat recent un document prin care Ministerul Educației solicită școlilor să se pregătească pentru cursuri online.
Pe acest subiect, o reacție, bineînțeles ciudată, a avut și Ludovic Orban, cel care a amenințat cu faptul că vor fi luate “măsurile legale” dacă există cadre didactice care refuză să predea online.
“Vom lua măsurile legale care se impun în astfel de situații. Dacă va fi necesar să facem modificări la Legea educației, vom face” a transmits premierul!
Domnilor, au trecut opt luni de la apariția COVID-19…!
Ați închis unitățile de învățământ la finalul anului școlar trecut…!
Ați redeschis acum școlile, însă fără soluții concrete și fără să vă gândiți la urmări…!
Personal, chiar de zilele trecut am anticipat mișcările voastre și am transmis un mesaj public cu privire la situația care o să urmeze!
Vă întreb, din nou, concret, ce aveți de gând să faceți cu educația – domeniu prioritar al României?
Mai mult, vă mai ridic o întrebare…!
Ce aveți cu profesorii, de ce îi amenințați?
Renunțați la acest stil haotic, în care să guvernați prin a instaura teama!

Lasa un raspuns