Nicola Inquieto, mafiotul extrădat din România, client fidel al saloanelor de prostituție din Pitești!

0
257

Nicola Inquieto, cunoscut om de afaceri în Argeș și, pare-se, important membru al clanului mafiot Casalesi, a fost reținut joia trecută, în baza unui mandat emis de Parchetul din Napoli, Direcția Antimafia. Acesta este acuzat că ar fi spălat banii Mafiei la Pitești, unde s-a mutat din 2004 și a deschis numeroase afaceri. Cum își cheltuia, însă, italianul banii? Ca orice om de rând: mergând la prostituate!

Numele lui Nicola Inquieto apare și în celebrul dosar al saloanelor de masaj erotic din Pitești, ce ascundeau în spate o reală rețea de prostituție. ”Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2015 şi până în prezent, trei persoane, în calitate de administratori ai unei societăţi comerciale care deţine saloane de masaj erotic, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către angajatele societăţii. Ulterior, acestea ar fi întreţinut raporturi sexuale contra cost, atât în incinta saloanelor, cât şi în diverse unităţi de cazare de pe raza judeţului Argeş”, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Care a fost rolul jucat aici de Nicola Inquieto? Un client obișnuit, care plătea pentru serviciile oferite (deși se află, în prezent, la a treia căsătorie!), devenit ulterior și martor în dosarul cu pricina. (Dovada o veți regăsi în facsimilul de mai jos.)

Afaceristul italian se află în prezent în arestul Poliției, urmând să fie extrădat în Italia. Pe tot parcursul perchezițiilor și interogatoriilor acesta și-a invocat nevinovăția și le-a promis reporterilor că „toate lucrurile se vor rezolva”. Între timp, anchetatorii au pus sechestru pe averea sa de 250 de milioane de euro, precum și pe 400 de apartamente construite de firmele sale și cumpărate de oameni de bună credință. Spa-ul său luxos se pare că încă funcționează.

Redactor: Tudor Andrei

Lasa un raspuns