Năstase de la PNL Mioveni nu este doar scandalagiu şi nesimţit, este şi analfabet!

0
177

George Năstase, autorul mizerabilelor injurii la adresa deputatului PSD Liviu Pleșoianu şi a familiei acestuia, a devenit un personaj cu notorietate naţională. Acest băiat din Mioveni (înjurăturile vomitate de el pot fi găsite pe site-ul nostru şi pe pagina de facebook a lui Liviu Pleșoianu!) a simţit nevoia să-şi arate susţinerea pentru Werner aşa cum a putut. A putut puţin, prost şi mizerabil!

În fine, între timp băiatul ne-a contactat. Tot pe facebook, să ne ameninţe cu un proces fiindcă i-am fi ştirbit reputaţia!!! Adică tot noi cum ar veni?! El cu băgatul, cu muia şi cu perversiunile la adresa parlamentarului şi mamei acestuia (lucru făcut public chiar de Liviu Pleșoianu, cu printurile de rigoare şi cu tot ce trebuie), noi cu paraditul reputaţiei…

Bă Năstase, dă-ne, băi coaie, în judecată! Iartă-ne că n-am aplaudat când tu mâncai rahat pe facebook şi înjurai ca un pârnăiaş aflat în sevraj. Săracu’ de tine, ce intimidant eşti! Bine că nu ne-ai înjurat de mă-ta, că ne speriai de tot!

Până la proces, câteva sfaturi. Crede-mă, o să-ţi prindă bine.

Unu: Repetă clasele I şi a II-a! Eşti analfabet. Nu analfabet funcţional, cum sunt mulţi la PNL. Tu eşti analfabet pur şi simplu! În două seturi de mesaje de câteva rânduri m-ai convins că la ora de gramatică tu ai fost să uzi buretele. De fiecare dată!

Deci! Verbul este a CALOMNIA! „Calomiere”, cum scrii tu, e dovada unei crâncene duşmănii între tine şi DEX! Să nu-mi spui că ai scris pe telefon şi alte asemenea scuze ieftine pentru că printurile pe care le public sunt din două zile diferite şi… în ambele ai fost la fel de deştept!

Mi-ai comunicat: „Am tot articolul salvat, şi dovezile aferente!”. Eşti foarte tare că ai făcut rost de un articol adresat publicului şi aflat pe un site unde poate fi citit de toţi cei interesaţi. Crede-mă, eşti aproape mai deştept ca Ludovic Orban! Virgula ai pus-o fix de-a-n pulea! Dar nu te face pe tine o virgulă, aşa-i?

Cât despre mesaje private, primesc sute zilnic. Le citesc doar pe cele care mă interesează. Adică în funcţie de expeditor, pui de brătian care eşti tu pui de brătian. De la tine, crede-mă, nu mă interesează nimic.

Am văzut ce crezi tu că e în neregulă cu articolul nostru. Şi anume că nu mai eşti membru PNL, zici tu, de doi ani. Şi asta scuză înjurăturile alea de tractorist beat muci care face …ula mare pe internet crezând că astfel pare şi el bărbat?

Îmi acorzi şansa să ne cunoaştem în instanţă? Pune, mă puştan cordit şi infatuat, mâna pe carte şi învaţă limba română înainte să vorbeşti cu mine! Dacă perseverezi, nu voi mai fi aşa drăguţ.

Oricum, nu trebuia să pleci din PNL Argeş. Sunt acolo mulţi care-ţi seamănă leit!

D.M.D.      

Lasa un raspuns