Narcisa Uţă de la ziarul „Profit” a fost condamnată la închisoare cu suspendare şi va face 30 de zile de muncă în folosul comunităţii la Valea Danului!

0
336

La începutul acestui an vă dezvăluiam în exclusivitate cazul Narcisei Uță, patronul ziarului „Profit” din Curtea de Argeş. Doamna în cauză, celebră în urbe atât pentru răutatea maladivă ce o caracterizează, cât şi pentru faptul că este soţia unui caraghios, Iulian Uță, jurnalist fără talent, traseist politic notoriu şi #rezistent de conjunctură, a fost depistată în repetate rânduri de poliţişti în timp ce conducea pe drumurile publice având permisul suspendat.

Prin hotărârea nr. 18 din 19.01.2017, Judecătoria Curtea de Argeş a condamnat-o pe INCULPATA Uță Alina Narcisa la pedeapsa de 9 luni închisoare cu suspendare pentru că, în data de 19.10.2015, sus-numita a fost depistată în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice având permisul suspendat! De asemenea, instanţa a condamnat-o pe Uță Alina Narcisa la pedeapsa de 1 an şi 9 luni închisoare cu suspendare pentru că, în data de 17.11.2015, conducea senină maşina cu toate că avea deja permisul suspendat şi, mult mai grav, avea deja un dosar penal pentru conducere fără permis! Hotărârea instanţei a rămas definitivă prin decizia penală nr. 321/A/2017!

În mod normal, oricine altcineva ar fi fost prins conducând în repetate rânduri fără permis ar fi mers la puşcărie. Pentru că, dacă prima dată ar fi fost de înţeles o condamnare cu suspendare, faptul că după 28 de zile Narcisa Uță s-a urcat din nou la volan deşi avea deja un dosar penal în lucru pentru conducere fără permis arată iresponsabilitate şi dispreţ fără limite faţă de lege! Ete, când eşti patroană de gazetă, instanţele sunt ceva mai blânde…

Deocamdată suntem în măsură să vă informăm că soţia lui Iulian Uță va efectua un număr de 30 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii la Primăria Valea Danului (vezi facsimil!).

În ceea ce ne priveşte, vom merge la faţa locului pentru a verifica dacă doamna în cauză va efectua cu adevărat zilele de muncă în folosul comunităţii la care a fost obligată de instanţă, deoarece există suspiciuni că se va sustrage de la executarea acestei pedepse. (Primăria Valea Danului a fost solicitată ca loc de efectuare a zilelor de muncă de către Narcisa Uță, instanţa încuviinţând acest lucru.)

Vom reveni.

D.M.D.

P.S. Printre altele, ne-am jucat puţin de-a paparazzi la Curtea de Argeş. Mâine vă vom prezenta conspiraţia loserilor din Cetatea Basarabilor. Vom râde mult. De ei!

Lasa un raspuns