Narcis Sofianu – oaia neagră a campaniei electorale de la Piteşti

0
474

????????????????????????????????????

Cel mai slab candidat pentru funcția de primar al Piteștiului este Narcis Sofianu, soluția de avarie a PNL. Spunem soluția de avarie, pentru că nici un liberal adevărat, competent și apreciat în urbe nu a dorit să candideze, din motive evidente.

Astfel, a ajuns vedetă electorală la PNL Piteşti avocatul Narcis Sofianu. Omul e pur şi simplu varză! Nefiind competent în niciun domeniu, Narcis de la Piteşti a transformat campania într-un circ, într-o bălăcăreală mizerabilă, în atacuri la persoană şi ironii de mahala.

Narcis Sofianu nu discută proiecte. Pentru că nu are! Nu are nici argumente, ci doar certitudini, pe care le exprimă bombastic, cu o voce care ar putea acoperi până şi sirena lui Vasile Roaită. Are nişte clipuri electorale în care pare vestitorul Apocalipsei. Cei care nu se sperie de ce spune, în mod sigur se tem că o să-i mănânce. Pentru că la acest capitol, ca şi la spus prostii, Narcis Sofianu pare că nu se poate abţine!

În fine, fiecare va fi tratat aşa cum îi tratează şi el pe alţii. Iar noi, cei de la ,,Ziarul de Argeş”, credem că finalul de campanie va fi surprinzător în ceea ce-l priveşte pe Narcis Sofianu.

În final, să râdem un pic de graţiosul candidat al PNL. Iată dovada că nici măcar jurnaliştii cu care are contract nu dau doi lei pe el şi îi folosesc macheta electorală pentru a ilustra articole despre….porci! Tare sau ce?!narcis sofianu - tir cu porci - foto

D.M.D.

 

Lasa un raspuns