Narcis Sofianu minte despre sănătate… cu sinceritate!

0
509

narcis_sofianuMicuţul liberal Narcis Sofianu a lucrat pe vremuri în presă. De aici a prins anumite trucuri specifice gazetăriei care însă nu-i merg cu noi.

Ca să nu fie obligat să se justifice în legătură cu modul incorect şi imoral prin care, alături de soţia lui Andreea Sofianu, a pus mâna pe un spaţiu comercial ultracentral pentru care a aranjat să plătească o chirie infimă (de aproape 20 de ori mai puţin decât oferise chiar el la prima licitaţie!), „liberalul” Narcis Sofianu li s-a înfăţişat jurnaliştilor cu care are înţelegeri de campanie drept victima PSD şi ALDE care-l critică prin intermediul nostru şi al altui site care a ales să-şi facă datoria corect faţă de opinia publică argeşeană.

Narcis, nu merge vrăjeala! Să presupunem că însuşi Ponta şi Tăriceanu erau în spatele dezvăluirilor. Aşa, şi? Tu trebuie să justifici comportamentul tău descalificant, nu să ne pretinzi nouă să închidem ochii în timp ce voi faceţi avere (am vrut să spun „în timp ce faceţi voi fundul mare”, dar mi-am dat seama că ar fi durut…!).

În altă ordine de idei, în noul lui clip despre sănătatea argeşeană, Sofianu abureşte. Trăncăneşte mult, încercând să profite de faptul că argeşenii nu ştiu adevărul.

Cică pentru problemele sistemului de sănătate argeşean sunt de vină (se putea altfel?!) cei de la Primăria Piteşti şi cei de la Consiliul Judeţean Argeş. Sofianu are tupeul să susţină că instituţiile pomenite au refuzat cumva construirea unui Spital Regional de Urgenţă în Argeş, o investiţie a Guvernului Tăriceanu în valoare de 100 de milioane de euro. Investiţia, zice Sofianu, ar fi fost blocată iniţial de d-na viceprimar Liliana Gagiu, dar deblocată rapid de el, Narcis de la PNL, care era pe atunci consilier local.

Cum ar putea un viceprimar să-şi impună punctul de vedere Guvernului, dar să cedeze în faţa unui consilier municipal, fie el şi Narcis Sofianu, n-am priceput! Şi unde naiba este spitalul acesta regional dacă micuţul liberal reuşise să deblocheze proiectul, iar Guvernul de la acea vreme era tot unul al PNL?!

În fine, nu căutaţi logică la un personaj desprins parcă din desene animate, care are tupeul să acuze căpuşarea societăţilor de utilităţi, când tocmai propriul lui frate, magnatul cu avere de zeci de milioane de euro, Nicolae Sofianu de la Vâlcea, a încasat aproape 100 de miliarde lei vechi de la SC Termoficare 2000 SA chiar când Sofianu Narcis era consilier municipal!!

Pentru piteştenii de bună-credinţă care sunt seduşi de clipurile electorale ale lui Narcis Sofianu am un singur sfat. Uitaţi-vă pe declaraţia lui de avere, apoi analizaţi-i veniturile minuscule! Şi votaţi în cunoştinţă de cauză!

D.M.D.

Lasa un raspuns