Narcis Sofianu a inventat apa caldă şi mersul pe jos!

1
521

Narcis Sofianu a inventat apa caldă şi mersul pe jos! Dacă-l votăm primar la Piteşti, rezolvă şi criza refugiaţilor!

narcis sofianuÎntr-o spectaculoasă şi iresponsabilă prezentare, consilierul judeţean Narcis Sofianu îşi iroseşte banii pe o publicitate deşănţată şi pe alocuri penibilă găzduită de săptămânalul „Ancheta”, celebra publicaţie care a falsificat conturi de Facebook pentru a compromite deliberat oameni politici argeşeni.
Ca să nu aveţi dubii redăm un fragment de pupincurism de presă uluitor: „În ultimii trei ani, liberalul Narcis Sofianu s-a dovedit cel mai activ consilier judeţean, atât prin prisma iniţiativelor legislative – fiind de altfel unul dintre puţinii consilieri care au făcut propuneri – cât şi în ceea ce priveşte luările de poziţie în ceea ce priveşte proiectele de hotărâri supuse dezbaterii în CJ Argeş. Reprezentant al Opoziţiei în Consiliul Judeţean, Narcis Sofianu nu s-a sfiit să semnaleze neregulile pe care le-a descoperit în activitatea instituţiilor publice din judeţ, a încurajat hotărârile benefice pentru argeşeni şi a sancţionat propunerile pe care le-a considerat în detrimentul argeşenilor. Acum, Narcis Sofianu vrea să facă şi mai mult pentru cetăţeni, în special pentru cei din Piteşti. (…) Multe din ideile sale au prins viaţă în Piteşti, şi aici putem menţiona parcarea de la Kaufland şi varianta Găvana Trivale”.
Textul în sine este Dumnezeu! Atât ÎN CEEA CE PRIVEŞTE modul de redactare demn de clasa a treia, cât şi ÎN CEEA CE PRIVEŞTE conţinutul, de-a dreptul penibil!
Ce-am putea comenta aici? Ce putem spune decât să-i mulţumim lui Narcis pentru parcarea de la Kaufland şi pentru varianta Găvana-Trivale! Variantă pe care eu mi-o amintesc de mic, dar probabil că-mi joacă memoria feste. Narcis uber alles! A făcut tot, a rezolvat tot! Probabil că tot el a inventat apa caldă şi mersul pe jos!
Sincer, cred că, dacă-l votăm primar la Piteşti, Narcis va rezolva şi criza refugiaţilor! De ce? Pentru că, vorba ceea, pentru el este floare la ureche!
D.M.D.
P.S. Ca să acorzi consultanţă nu e atât de important să-ţi faci firmă. Nici să te lauzi ca apucatul peste tot. Mai ales că, dacă doritorii de funcţii s-ar uita bine, ăştia cu gura mare şi cu revista puternică au lucrat numai cu loseri! Apropo, şi revista „Prostituţia” avea un tiraj uriaş. Dar nu cred că era cineva care să-i acorde credibilitate!
Oricum, vom avea o campanie electorală fabuloasă, în care vom râde mult. Şi de mulţi!

1 Comentariu

 1. Sictir sa ai tu ma nesimtitule
  Nu v-ati saturat de partuidul catastrofa nationala ? =PSD ………….
  Idiotilor o sa ajugeti sa cersiti o bucata de paine neagra din saracia care va veni peste Pitesti…..Ma neam de retardati mintali…..nu vedeti ma ca Pendiuc al vostru
  nu numai ca e o nulitate ca primar …ce dracu a facut ma in 5 mandate ???? unde sunt ma zona sud si zona nord industriale unde sunt ma 50 000- 60 000 locuri de munca …..
  nu de sunt ma banii Termoficarii…..voi improscati cu noroi pe Sofianu …pe oricare NU e nenorocit ca si voi …leprelor ……Ba idiotilor …Sofianu sa u oricare NU au facut nimic rau
  Pitestiului ……….dar hotul de Pendiuc a furat 60 000 locruri de munca ….
  Sunteti niste idioti sinucigasi…………………………….

Lasa un raspuns