Multimiliardarul Chiriloiu îşi apără onoarea în instanţă cu nevasta, adjunctul şi jurista pe care i-a recompensat cu prime uriaşe. Martori supercredibili, ce pana lui!

0
125

Circ total la procesul intentat de cel mai bogat bugetar din judeţul Argeş, Armand Chiriloiu, unei jurnaliste de top de la cel mai bun săptămânal argeşean, „Jurnal de Argeş”.

În primul rând, tovarăşul Chiriloiu de la PSD Argeş (ruşine eternă social-democraţilor pentru că susţin un astfel de personaj!) consideră probabil instanţa de judecată drept un fel de ocol silvic subordonat, unde poate să-şi permită orice! Şi, din motive pe care nu le înţeleg, i se şi permite orice!

Martorii aduşi de multimiliardarul Armand Chiriloiu să convingă instanţa de cât de grav i-a fost ştirbită reputaţia în urma unor articole de presă (care nu prezentau decât adevărul!) au fost Alina Chiriloiu, adică nevastă-sa, Cătălin Podea, adică adjunctul său de la Direcţia Silvică Argeş, şi Andreea Belu, adică jurista instituţiei (şi soţia lui Daniel Muruga, omul bun la toate al lui Chiriloiu din cadrul D.S. Argeş)!

Martorii pomeniţi nu doar că nu au nicio credibilitate, fiind cunoscuţi în tot judeţul ca oamenii cei mai apropiaţi lui Chiriloiu din cadrul Direcţiei Silvice Argeş, dar au mai reuşit şi performanţa să se facă de râs crunt, adâncindu-se într-un penibil absolut în timp ce încercau să convingă instanţa de marele prejudiciu suferit de şeful lor. Jurista mai ales, săraca de ea, a povestit cum, în timp ce mânca într-o cârciumioară sau ceva, a auzit o persoană cum vocifera la adresa lui don Armando în timp ce flutura „Jurnalul de Argeş”: Ia uite, băi, ce a mai furat şi ăsta!

Doamna Belu, păi poate îl cunoştea dracului pe Chiriloiu şi deci ştia cu cine are de-a face? Sau v-o fi cunoscut pe dumneavoastră şi doar făcea mişto? Ce ziceţi?

Totuşi, este foarte important ca magistraţii să-şi aducă aminte că au absolvit Facultatea de Drept, nu Academia de Poveşti şi Snoave Ion Creangă featuring Andreea Belu. Nu se poate ca un martor aflat în subordinea directă a reclamantului să fie crezut pe cuvânt, fără să aducă nicio dovadă în sprijinul invenţii… spuselor sale!

Mai mult, este imperativ necesar ca judecătorii să afle că toţi martorii au beneficiat de prime speciale de la DS Argeş, prime acordate de Chiriloiu discreţionar, în sensul că mulţi salariaţi nu au primit niciun leu. Ce credibilitate pot avea atunci?

Personal, voi face cronică procesuală la fiecare înfăţişare, din solidaritate cu colegii mei. Aştept cu emoţie noile poveşti ale doamnei Belu, care pare la fel de sinceră în faţa instanţei ca modelul de onestitate populară Niculăiţă Minciună!

Aştept, în continuare, demisia celui mai bogat bugetar argeşean, Armand Chiriloiu. Sau demiterea lui de către PSD, un partid care pretinde că promovează oameni de calitate, nu caricaturi silvice!

D.M.D.

Lasa un raspuns