Moş Teacă se întoarce: Şerban Valeca revine în Guvern unde şi-a mai dovedit impotenţa absolută de două ori până acum!

0
197

Dacă este adevărat că românii au fost scârbiţi de prestaţia clasei politice, atunci unul dintre principalii vinovaţi pentru acest sentiment este senatorul Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş.

Acest bătrânel confuz, ramolit şi chinuit de ultimele zvâcniri ale hormonilor săi trişti n-a făcut altceva, în ultimii 20 de ani, decât să paraziteze banul public. Nici Pulea Spătaru n-a auzit, politic vorbind, de vreo realizare parlamentară sau ministerială a lui Şerban Valeca. Asta deşi omul a fost deputat, senator două mandate (şi ar face orice să mai primească unul!), a fost ministrul Cercetării şi Inovării în Guvernul Adrian Năstase, a fost ministrul Cercetării în Cabinetul Sorin Grindeanu şi se pregăteşte acum să fie ministrul Educaţiei Naţionale într-un Executiv condus de Viorica Dăncilă!

Nu există în spaţiul public nici măcar o luare de cuvânt notabilă a acestui Samurai Jack care freacă menta prin Parlament de vreo 20 de ani! Nu există o iniţiativă legislativă proprie, o decizie care să fi fost remarcată de mass-media, o declaraţie care să fi făcut valuri. Şerban Valeca e mai şters ca un tatuaj cu henna de vara trecută!

Numirea lui Şerban Valeca în funcţie nu va fi deloc un câştig pentru judeţul Argeş, aşa cum cei câţiva apropiaţi ai acestui bătrânel carismatic ca Gheorghe Dincă încearcă să insinueze. Asta pentru că Şerban Valeca a mai fost ministru şi nimic bun nu s-a întâmplat. Pentru că omul este un miserupist de top, interesat doar de el şi de cercul lui infim de protejaţi şi protejate.

PSD Argeş nu l-a împuternicit printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean pe Valeca să se propună ministru. Nici măcar nu s-a discutat pe plan judeţean care va fi propunerea filialei pentru un fotoliu ministerial, în cazul în care urma să fie solicitată una! N-a contat!

Ca să înţelegeţi despre ce caricatură politică vorbim, vă dezvăluim în premieră că, la începutul acestei luni, Şerban Valeca a convocat primarii social-democraţi, după luni şi luni de zile în care nu i-a băgat în seamă. Oamenii au venit, crezând că şeful lor pe linie de partid le va vorbi despre alegerile prezidenţiale din noiembrie, pentru care vor stabili şi o strategie!

Ţi-ai găsit! Lui Şerban Valeca nu-i pasă decât de sine! Aşa că, în faţa primarilor care se întrebau dacă nu cumva o fi tras dracului ceva pe nas, Valeca le-a spus scurt că anul acesta nu vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al PSD Argeş, pentru că au fost amânate pentru ianuarie-februarie anul viitor. Şi le-a mai spus că… el va candida cu siguranţă pentru un nou mandat!! Vă daţi seama ce înjurături şi-a luat karatistul vieţii de la primarii pe care i-a pus pe drumuri degeaba, doar să-i anunţe că el mai vrea şef o dată!

Prin stilul lui de Moş Gâgă în care a înţeles să conducă PSD Argeş, Şerban Valeca a distrus organizaţia şi a transformat-o într-un balamuc în care fiecare se ceartă cu fiecare, în timp ce parlamentarii social-democraţi argeşeni se comportă, cu excepţii notabile, dar totuşi excepţii, ca o turmă de oi suferind de sindromul vacii nebune!

PSD Argeş trebuie să scape urgent de Şerban Valeca dacă vrea să mai conteze în judeţ. Pentru că pe tătăiţă oricum îl doare la bască, tot ceea ce urmăreşte el fiind doar un nou mandat de parlamentar. După el POTOPUL!

D.M.D.

Lasa un raspuns