Miuţescu a transformat PNL Argeş în raiul penalilor, rataţilor şi faliţilor!

0
359

PNL Argeş este condus astăzi de Adrian Miuțescu. Din nou! Din primul mandat al liberalului ne-au rămas amintirile, spectaculoase ce-i drept, ale unui politician mic cu gura mare care le promitea argeşenilor un miliard de euro dacă-l aleg preşedinte al CJ Argeş.

Nu l-au ales! Ba dimpotrivă, a obţinut un scor atât de penibil încât până şi colegii lui de partid l-au debarcat ulterior de la şefia filialei.

Astăzi, PNL îl urmează pe omuleţul politic ce delira anul trecut că ICN Mioveni îi iradiază pe argeşeni, iar autorităţile ascund acest lucru. Declaraţie pentru care, în mod normal, ar fi trebuit să beneficieze de un dosar penal, nu de o promovare politică. Numai că, la noi, gură mare să ai, că în partid se vor găsi mulţi proşti care să-ţi dea votul!

Problema PNL în a doua eră Miuțescu este că a devenit un partid în care sunt promovaţi tot felul de condamnaţi penal, tot felul de rataţi, de beţivi şi de faliţi. Vom prezenta, începând de luni, mai multe cazuri strigătoare la cer. Partidul Brătienilor a ajuns un fel de colonie de reeducare!

Mai mulţi liberali cu state vechi în cadrul organizaţiei judeţene ne-au cerut sprijinul din cauza persecuţiilor la care sunt supuşi în detrimentul unor caricaturi de politruci promovaţi de gruparea Miuțescu. Am decis să ne implicăm!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns