Miss Autopsia şi Strămoşul – hemoroizii de pe scena publică argeşeană!

0
3231

Ani de zile i-am ignorat pe cretinii ăştia doi. De la un timp însă, n-am mai rezistat!

Miss Autopsia şi consortul ei, Strămoşul, sunt cele mai scelerate fiinţe pe care le-am întâlnit vreodată. Deputaţi, primari, prefecţi, preşedinţi de consilii judeţene, consilieri municipali, directori de instituţii, jurnalişti, simpli cetăţeni, în total sunt sute şi sute de persoane care au avut de-a face într-un fel sau altul cu această familie Adams. Au fost bălăcărite într-un mod incalificabil, insultate pe stradă, ameninţate cu fel de fel de aşa-zise dezvăluiri de zdreanţa asta care pretinde în mod ilegal că este jurnalistă.

De ce nu este Miss Autopsia jurnalistă?

În primul rând pentru că este exagerat de proastă şi nu este capabilă să scrie un text de cinci rânduri fără a supune la perversiuni limba română.

În al doilea rând, hidoasa creatură este analfabetă crâncen. Adică e foarte proastă. Ştiu că am mai spus-o, dar îmi place s-o repet!

În al treilea rând, nu lucrează şi nu a lucrat niciodată în presă. Faptul că, după cum au acuzat-o PRO TV şi ANTENA 3, se ocupa cu un fel de proxenetism jegos plimbând fel de fel de curvuliţe pe traseul România-Italia şi retur, realizând concursuri de miss şi emisiuni mondene paravan, nu o face jurnalistă. Rămâne o zdreanţă care a încercat, timp de aproape 20 de ani, să se insinueze cu japca printre noi, gazetarii.

Singurul mai prost ca ea e bărbat-su.

E prost nu doar pentru că s-a căsătorit cu un jeg de femeie cum nu există alta, cu o cretină isterică ce n-a lucrat o zi în viaţa ei, care înjură şi scuipă femei pe stradă fiindcă i se pare ei, zdreanţa zdrenţelor, că au succes, familii care le iubesc şi, în general, pentru că arată şi se comportă ca nişte doamne!

E prost nu doar pentru că în familie e un Lache ce nu are niciun cuvânt de spus, terorizat de o schiloadă sifilitică pe care niciun bărbat care se respectă n-ar f… nici dacă ar trebui să fie ucis în chinuri.

E prost pentru că, deşi nu l-a obligat nimeni, s-a transformat într-o copie cu puţă a cretinei cu care s-a însoţit! E prost pentru că trăieşte din coţcării infecte, pentru că, în loc să-şi crească fetiţa, pierde timpul ca un huhurez bătrân prin te miri ce studio TV, unde bate câmpii isteric spre disperarea invitaţilor din platou.

Miss Autopsia şi Strămoşul sunt hemoroizii scenei publice din Argeş. Sunt doi bicisnici, doi ticăloşi cu alură de transgenderi sub influenţa etnobotanicelor care provoacă scârbă. Doi viermi!

D.M.D.

P.S. Acesta nu este un articol. Este o clanţă jurnalistică pe care le-o dau, cu mult entuziasm, celor două jigodii. Din partea sutelor de argeşeni insultaţi, jigniţi, calomniaţi, scuipaţi etc. de cuplul ăsta trist de onanişti împuţiţi!

Aştept ca toţi membrii PNL Argeş care doresc să rămână în termeni cordiali cu mine să se delimiteze public de Miss Autopsia, colega lor de partid. Acum! Mai târziu… va fi prea târziu!

Lasa un raspuns