Miss Autopsia – o analiză vestimentară şi nu numai!

0
5765

Dacă s-ar oferi Oscarul şi pentru cretinism galopant, Lavinia Năstase n-ar avea concurenţă pentru următoarele decenii. Pentru că nivelul de deranj mintal în care agonizează această creatură nefericită bate orice record. Nici cercetătorii englezi, renumiţi pentru investigaţiile lor bizare, nu cred că ar putea înţelege ce accident genetic distrugător a transformat un embrion în fiinţa bizară pe care cu toţii o cunoaştem azi drept Miss Autopsia!

Unul dintre cele mai ieftine trucuri prin care mortăciunea cu faţă de ajutor de cric la service obişnuieşte să jignească lumea bună a Argeşului constă în publicarea unor analize vestimentare. Care va să zică, ea, Lavinia Năstase, ne spune nouă cine este bine îmbrăcat şi cine se îmbracă, cum ar veni, mai naşparliu!

Hai dă-mă dracu’! Deci Năstase Lavinia – care se îmbracă atât de urât şi, în general, arată atât de hidos încât, pentru a putea face figuraţie pe post de zombi în serialul The Walking Dead, ar trebui să fie înfrumuseţată prin machiaj timp de câteva ore – este competentă să spună cine ştie şi cine nu ştie să se îmbrace. E ca şi cum Florin Frătică, zis Matolea, ar fi chemat să ţină prelegeri despre beneficiile abstinenţei şi ravagiile provocate de alcool! E ca şi cum Florin Paraschivescu ar vorbi despre etică în mass-media! E ca şi cum Tudor Pendiuc ar cuvânta despre iubirea de soţie!

Dar cine suntem noi, până la urmă, să micţionăm în visul Laviniei de a deveni o Iulia Albu autohtonă?! Chiar dacă este evident că ea seamănă mai mult cu găina pe care Albu o târa cu ea pe la emisiuni TV şi prezentări de modă…

Dar totuşi, să-i plătim distinsei Miss Autopsia cu aceeaşi monedă. Să-i prezentăm ţinutele mirobolante. Toate, fireşte, se încadrează la categoria Familia Adams, secţiunea Horror, colecţia Bălăceanca Casual!

Deci, în superba fotografie din cimitir, Năstase Lavinia poartă o sinistră ţinută „all black”, amintind de uniformele standard ale Văduvelor din Berceni. Minunatele ţoale îi pun în evidenţă mufa stafidită de sexagenară bolnavă de hemoroizi. Figura ei cadaverică aminteşte cumva de parastasul de trei săptămâni. Privirea ei fixă pare rezultatul unui atac de demenţă senilă care a transformat-o într-o cretină irecuperabilă.

Paltonul, cu o croială ultramodernă, tip sicriu, este moştenit de la bunica ei din partea mamei, care-l folosea la cerşit în curtea Bisericii Sf. Gheorghe. Parfumul suav care ofilea copacii în jurul ei era un formol concentrat, de care Miss Autopsia nu se mai dezlipeşte din momentul în care a fost amendată de Sanepid pentru că umbla pe stradă neîmbălsămată!

În fotografia seminud, Lavinia Năstase etalează un fel de ţâţe subdezvoltate, care ar provoca compasiune în rândul fetiţelor de 12 ani. Ţâţe care au anulat din start orice gând al soţului, Emil Maghinici, de a se bucura şi el de anume perversiuni care condimentează viaţa sexuală de cuplu. Şi aici privirea este SUGEstivă, Miss Autopsia părând cumva constipată…

Poza în care muşcă erotic din ochelarii de soare este la fel de ofertantă. Lavinia Năstase pare coafată cu maşina de tuns iarba, în timp ce bretonul flocos arată de parcă a fost aranjat cu drujba de amicul ei de la Ştefăneşti, viceprimarul Ion Mihalcea. Ochelarii sunt de firmă, marca Metro, preţ 15 lei trei bucăţi. Faptul că suge rama pofticios în public confirmă ceea ce am spus noi în repetate rânduri: acasă nu mai are ce!

Ultima, dar în niciun caz cea din urmă fotografie, este cea de la PRO TV, unde Miss Autopsia s-a coafat special, tip oală de noapte, şi a îmbrăcat o bluză cât mai încărcată, doar-doar Măruţă nu va vedea că nu are ţâţe (degeaba!). Ţine microfonul cu determinarea unei femei care şi-a rezolvat orice problemă cu gura. Pentru că, da, pentru cine nu ştie, Lavinia a excelat din punct de vedere oral, fiind o deloc îndrăgită solistă de muzică uşoară!

Atât pentru astăzi. Vom reveni însă cu siguranţă având în vedere că Lavinia Năstase merită cu prisosinţă atenţia noastră şi flegmele argeşenilor.

Citiţi „Ziarul de Argeş” şi… haideţi să ne distrăm împreună!

D.M.D.

Lasa un raspuns