Miss Autopsia a lovit-o cu pumnul în spate pe directoarea Casei de Cultură Ștefănești chiar în biroul primăriţei Ioana Jenica Dumitru!

0
226

Luni, celebra zdreanţă isterică pe care argeşenii o cunosc drept Miss Autopsia a lovit-o efectiv cu pumnul în spate pe doamna Cristina Popa, directoarea Casei de Cultură din Ștefănești. Agresiunea s-a petrecut chiar în biroul primarului Ioana Jenica Dumitru, în prezenţa viceprimarului Ion Mihalcea!

Având în vedere că primarul Ioana Dumitru este singura persoană vinovată pentru tot balamucul creat de Lavinia Năstase, pe care într-un moment de demenţă edilitară a angajat-o în funcţia de consilier personal pe probleme culturale, există foarte mari şanse ca ambele să meargă la puşcărie în tandem.

De ce?

  • Pentru că Lavinia Năstase a folosit aproape două luni sala Casei de Cultură Ștefănești pentru a organiza cursuri de fotomodele, bune maniere şi ce dracului mai face ea fără a plăti vreun leu, în baza relaţiei cu primăriţa Jenica! Aici avem şi un conflict de interese de toată frumuseţea, pentru că poţi fi consilier al primarului şi, în acelaşi timp, să faci afaceri cu instituţiile şi serviciile subordonate primăriei! Nu mai vorbim aici despre faptul că taxele cursanţilor… Dar despre asta se vor pronunţa organele abilitate!
  • Pentru că Miss Autopsia a deschis un cont pentru sponsorizări în numele Primăriei Ștefănești, a plecat cu milogeala pe la diverse societăţi puternice din oraş unde a şi rezolvat câte ceva… numai că, surpriză!, în cont nu a ajuns niciun leu. Banii au ajuns… chiar, unde credeţi că au ajuns?!
  • Pentru că Miss Autopsia a ameninţat zeci de persoane, a înjurat şi a lovit funcţionari publici, cu complicitatea primarului Ioana Dumitru, care nu a luat nicio măsură în cazul cretinei.
  • Pentru că Miss Autopsia a provocat prejudicii financiare grave la Ștefănești, pe care le vom evidenţia la vremea potrivită!

Vom reveni pe larg după sărbători. Când vom despica firul în patru şi vom prezenta fiecare tun dat de Miss Autopsia la Ștefănești.

D.M.D.

Lasa un raspuns