Miss Autopsia a lovit din nou: Lavinia Năstase a făcut crize de isterie ieri în şedinţa Consiliului Local Piteşti!

0
5802

Incredibil, dar adevărat! Lavinia Năstase, creatura scofâlcită care a câştigat pe drept spectaculosul titlu „Miss Autopsia”, a renunţat să-şi ia medicamentele! Altfel nu se explică modul absolut incalificabil în care s-a comportat panarama ieri-seară, în timpul şedinţei Consiliului Local Piteşti.

Turbată de furie că nu era băgată în seamă de nimeni, urâtă ca un fund de sconcs şi plină de forme ca o somaleză după trei luni de greva foamei, Lavinia Năstase a tulburat şedinţa CL Piteşti ţopăind isteric prin spatele consilierilor şi viceprimarului Laurenţiu Zidaru. Încercând să-i explice că totuşi ia parte la o şedinţă solemnă a forului legislativ al Piteştiului (era discutat bugetul municipiului pe anul în curs etc.) şi nu se plimbă printr-un parc, viceprimarul a fost apostrofat de această idioată care i-a replicat că… şedinţele sunt publice!!!

Aşa ceva? Public este şi un concert al filarmonicii, numai că nimănui până acum nu i-a trecut prin cap să urce pe scenă şi să se plimbe printre instrumentişti, să mănânce seminţe în faţa dirijorului sau să vorbească cu voce tare ca o babă surdă!

De fapt, psihopata are o problemă cu vicele Zidaru, pe care îl consideră vinovat pentru faptul că o comisie a municipalităţii a descalificat-o pe ea, Lavinia Năstase-Miss Autopsia, din competiţia pentru ocuparea postului de director la Centrul Cultural Piteşti. În mod normal, ea n-ar putea ocupa nici postul de uşier la Teatrul „Davila”, deoarece este atât de proastă încât şi-ar prinde singură capul în uşă!

Un sfat pentru idioată, oferit gratis şi cu toată scârba de care suntem capabili:

Băi proasto, du-te acasă la fetiţă! N-o mai lăsa să doarmă pe unde apucă, prin studiouri TV sau aiurea. Tu nu eşti jurnalistă, pentru simplul motiv că eşti exagerat de proastă. Şi incultă! Plus că eşti aşa de urâtă că, dacă-ţi publici fotografia, avortează şi femeile care nu sunt gravide! Stai cu micuţa, spune-i că, orice s-ar întâmpla, în viaţă să nu-ţi semene! Ia-l acasă şi pe Tutankamon, pentru că şi el, la 149 ani, dacă a făcut un copil cu tine, trebuie să se poarte ca un tată, nu ca o copie proastă de Dan Diaconescu Direct!

Deci, Lavinia, multă sănătate! Mintală! Ai nevoie!

D.M.D.

Lasa un raspuns